iPhone 5 u septembru

Bez autora
Apr 21 2011

Nova generacija Apple-ovog pametnog telefona naći će se u prodaji u septembru, ali još uvek nije preciziran tačan datum prezentacije. iPhone 5 će se razlikovati od prethodnih telefona po tome što će imati znatno brži procesor, dok će u pogledu dizajna ostati uglavnom nepromenjen.Proizvodnja novog pametnog telefona krenuće u julu ili avgustu, a prvi iPhone 5 očekuje se da ugleda svetlost dana u septembru. Podsećanja radi, prvi iPhone pojavio se u prodaji 2007. godine kada je izazvao pravu revoluciju na tržištu mobilnih telefona. Od tada, veliki broj konkurenata kompanije Apple uvrstio je u svoju ponudu pamente telefone...

iPhone 5 u septembruNova generacija Apple-ovog pametnog telefona naći će se u prodaji u septembru, ali još uvek nije preciziran tačan datum prezentacije.

iPhone 5 će se razlikovati od prethodnih telefona po tome što će imati znatno brži procesor, dok će u pogledu dizajna ostati uglavnom nepromenjen. 

Proizvodnja novog pametnog telefona krenuće u julu ili avgustu, a prvi iPhone 5 očekuje se da ugleda svetlost dana u septembru. 

Podsećanja radi, prvi iPhone pojavio se u prodaji 2007. godine kada je izazvao pravu revoluciju na tržištu mobilnih telefona. Od tada, veliki broj konkurenata kompanije Apple uvrstio je u svoju ponudu pamente telefone. 

iPhone je inače najprodavaniji proizvod kompanije Apple, a samo u poslednjem kvartalu 2010. godine prodato je preko 16 miliona primeraka ovog telefona.

Poslednja verzija ovog telefona, iPhone 4, imala je svoju prezentaciju u junu prošle godine. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik