Najveća narudžbina u istoriji kompanije Norwegian Air Shuttle

Bez autora
Jan 25 2012

Niskotarifna aviokompanija Norwegian Air Shuttle sklopila je dosad najveći ugovor o nabavci aviona u Evropi, vredan 21,5 milijardi dolara. Norvežani kupuju 122 Boeing-a tipa B737 i 100 Airbus-ovih letelica A320, a najavili su da će kao low-cost avioprevoznik uskoro krenuti i na prekooceanske letove, do Bangkoka i New York-a.Air Shuttle beleži jednu od najvećih stopa rasta među niskotarifnim prevoznicima, a namera im je da kupe i nove, energetske avione, kao ključni uslov za ostvarenje strategije prodaje karata po povoljnijim cenama.

Najveća narudžbina u istoriji kompanije Norwegian Air ShuttleNiskotarifna aviokompanija Norwegian Air Shuttle sklopila je dosad najveći ugovor o nabavci aviona u Evropi, vredan 21,5 milijardi dolara.

Norvežani kupuju 122 Boeing-a tipa B737 i 100 Airbus-ovih letelica A320, a najavili su da će kao low-cost avioprevoznik uskoro krenuti i na prekooceanske letove, do Bangkoka i New York-a.

Air Shuttle beleži jednu od najvećih stopa rasta među niskotarifnim prevoznicima, a namera im je da kupe i nove, energetske avione, kao ključni uslov za ostvarenje strategije prodaje karata po povoljnijim cenama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik