Nova niskotarifna aviokompanija - Iberia Express

Bez autora
Mar 26 2012

Španska aviokompanija Iberia pokrenula je niskotarifnu kompaniju koja će u početnoj fazi pokrivati ključna turistička odredišta u toj zemlji. Novi avioprevoznik Iberia Express počeo je da posluje u nedelju, a putnike će prevoziti po znatno nižim cenama od uobičajenih, već od 25 evra za let u jednom smeru.Iberia Express svojim letovima pokrivaće saobraćaj između španskih gradova, kao i ostrva. Aviokompanija će u početku leteti do gradova Vigo, Santiago i Granada, kao i do Menorce, uključujući i Madrid, i do ostrva poput Ibice, Fuerteventure, Lanzarotea i La Palme.

Nova niskotarifna aviokompanija Iberia ExpressŠpanska aviokompanija Iberia pokrenula je niskotarifnu kompaniju koja će u početnoj fazi pokrivati ključna turistička odredišta u toj zemlji. 

Novi avioprevoznik Iberia Express počeo je da posluje u nedelju, a putnike će prevoziti po znatno nižim cenama od uobičajenih, već od 25 evra za let u jednom smeru.

Iberia Express svojim letovima pokrivaće saobraćaj između španskih gradova, kao i ostrva. Aviokompanija će u početku leteti do gradova Vigo, Santiago i Granada, kao i do Menorce, uključujući i Madrid, i do ostrva poput Ibice, Fuerteventure, Lanzarotea i La Palme. Kasnije će se proširiti na Irsku, Italiju, Grčku, Letoniju i Holandiju.

Nova niskotarifna kompanija Iberia Express ima 500 zaposlenih i flotu od četiri aviona Airbus A320.

Ova kompanija je pokrenuta posle bankrota četvrtog po veličini španskih avioprevoznika Spanair-a, zbog čega je bez prevoza ostalo 20.000 putnika.

Iberia se spojila sa aviokompanijom British Airways i sada posluju u sklopu nove kompanije International Airlines Group.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik