Odložen početak prodaje "ampere" u Evropi

Bez autora
Dec 13 2011

Opel je potvrdio da neće početi sa isporukom hibridne "ampere" kupcima u Evropi, iako su prvi primerci već predati dilerima u Nemačkoj, Belgiji, Švajcarskoj, Francuskoj i Holandiji. Razlog za odlaganje velikog događaja zakazanog za kraj godine je istraga oko nedavnih požara na nekoliko modela "ševrolet volt", tehnološkom blizancu "opela ampere".Probleme izaziva litijum-jonska baterija koja se, čak i kada "volt" ne radi, previše zagreva i izaziva požar. U Americi su zabeležena tri slučaja "samozapaljivanja". Planirano je da se u 2012. u Evropi proda 10.000 "ampera".

Odložen početak prodaje "ampere" u EvropiOpel je potvrdio da neće početi sa isporukom hibridne "ampere" kupcima u Evropi, iako su prvi primerci već predati dilerima u Nemačkoj, Belgiji, Švajcarskoj, Francuskoj i Holandiji.

Razlog za odlaganje velikog događaja zakazanog za kraj godine je istraga oko nedavnih požara na nekoliko modela "ševrolet volt", tehnološkom blizancu "opela ampere".

Probleme izaziva litijum-jonska baterija koja se, čak i kada "volt" ne radi, previše zagreva i izaziva požar. U Americi su zabeležena tri slučaja "samozapaljivanja". Planirano je da se u 2012. u Evropi proda 10.000 "ampera".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik