Prodaje se "Majspejs"?

Bez autora
Dec 01 2010

Kompanija "Njuz korporejšn" medijskog magnata Ruperta Mardoka razmatra prodaju svog vebsajta za druženje "Maj-spejs" zbog gubitaka, objavio je danas londonski "Indipendent".Mardok je shvatio da njegov gubitaš, kupljen pre pet godina za 580 miliona dolara, teško može da konkuriše rivalima poput "Fejsbuka" i "Tvitera" i zato će iskorak tog medijskog magnata u svet digitalnih medija uskoro pratiti korak unazad.

Prodaje se "Majspejs"?Kompanija "Njuz korporejšn" medijskog magnata Ruperta Mardoka razmatra prodaju svog vebsajta za druženje "Maj-spejs" zbog gubitaka, objavio je danas londonski "Indipendent".

Prema pisanju lista, Mardok je shvatio da njegov gubitaš, kupljen pre pet godina za 580 miliona dolara, teško može da konkuriše rivalima poput "Fejsbuka" i "Tvitera" i zato će iskorak tog medijskog magnata u svet digitalnih medija uskoro pratiti korak unazad.

"Njuz korporejšn", u kojem je Mardok predsednik upravnog odbora i generalni direktor, kupio je sajt "Majspejs" za 580 miliona dolara 2005. godine, što je tada najavljivano kao Mardokovo "preobraženje u entuzijastu interneta".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik