Prodor Samsunga na tržište mobilnih telefona

Bez autora
Jan 12 2012

Južnokorejski "Samsung" je u trećem tromesečju 2011. postao najveći svetski proizvođač mobilnih telefona.Izvršni direktor "Samsunga" Čoi Dži-Sung je na sajmu elektronike za široku potrošnju - CES (Consumer Electronics Show), koji se od 10. do 13. januara održava u Las Vegasu, saopštio da je u poslednjem tromesečju 2011. njegova kompanija premašila finsku "Nokiu" u prometu, kao i da se nada da će i ove godine "Samsung" premašiti finsku kompaniju po broju prodatih uređaja.

Prodor Samsunga na tržište mobilnih telefonaJužnokorejski "Samsung" je u trećem tromesečju 2011. postao najveći svetski proizvođač mobilnih telefona.

Izvršni direktor "Samsunga" Čoi Dži-Sung je na sajmu elektronike za široku potrošnju - CES (Consumer Electronics Show), koji se od 10. do 13. januara održava u Las Vegasu, saopštio da je u poslednjem tromesečju 2011. njegova kompanija premašila finsku "Nokiu" u prometu, kao i da se nada da će i ove godine "Samsung" premašiti finsku kompaniju po broju prodatih uređaja, preneli su francuski elektronski mediji.

Kompanija očekuje da će u 2012. moći da postane nesporni lider na tržištu mobilnih telefona i zauzme mesto "Nokie" koja ga drži već 14 godina.

Kompanija "Microsoft" je, istovremeno, na sajmu CES organizovala takmičenje, kladeći se da telefoni pod njenim sistemom "windows phone" mogu da pobede bilo koga konkurenta u brzini i lakoći izvršenja zadataka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik