Seatrade nagrada za osobu godine pripala osnivaču MSC grupe

Bez autora
Apr 12 2011

Na svečanoj ceremoniji Seatrade Awards koja je održana u Guildhall dvorani u Londonu, 4. aprila 2011. godine, NJ.K.V. princeza Anne dodelila je vlasniku i predsedniku MSC grupe Gianluigiju Aponteu nagradu “Seatrade Personality 2011“ za izvanredno dostignuće u međunarodnom pomorskom prevozu tereta i putnika tokom poslednjih 40 godina.Ovaj događaj se održava već 23. godinu za redom, a ove godine događaju je prisustvovalo više od 350 uvaženih osoba pomorske industrije.

Seatrade nagrada za osobu godine pripala osnivaču MSC grupeNa svečanoj ceremoniji  Seatrade Awards koja je održana u Guildhall dvorani u Londonu, 4. aprila 2011. godine, NJ.K.V. princeza Anne dodelila je vlasniku i predsedniku MSC grupe Gianluigiju Aponteu nagradu “Seatrade Personality 2011“ za izvanredno dostignuće u međunarodnom pomorskom prevozu tereta i putnika tokom poslednjih 40 godina.

Ovaj događaj se održava već 23. godinu za redom, a ove godine događaju je prisustvovalo više od 350 uvaženih osoba pomorske industrije.

Gianluigi Aponte je 1970. godine kupovinom svog prvog broda osnovao Mediterranean Shipping Company (MSC), koju je svojim upornim radom pretvorio u drugog najvećeg pomorskog teretnog prevoznika na svetu, sa flotom koja poseduje 441 teretni brod, a oni pristaju u 306 luka širom sveta. Skromnim ulaskom u industriju krstarenja 1988. godine, uspeo je da MSC Cruises dovede do liderske pozicije u Mediteranu, Južnoj Africi i Brazilu.

Gianluigi Aponte je ovu nagradu posvetio svojim zaposlenima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik