Volkswagen povećava broj zaposlenih

Bez autora
Nov 16 2011

Volkswagen (VW), najveći evropski proizvođač automobila, planira da poveća broj zaposlenih u svim pogonima u svetu za više od 10 posto u 2012. godini. Kompanija VW mogla bi da poveća broj zaposlenih sa 449.000 na oko 500.000 do kraja sledeće godine, rekao je izvršni direktor VW-a Martin Winterkorn.Winterkorn je poznat kao predvodnik politike agresivnog širenja VW-a. U septembru prošle godine, on je izjavio da VW traži mogućnosti da smanji troškove i da poveća profit, u okviru plana da postane najveći proizvođač automobila na svetu do 2018. godine.

Volkswagen povećava broj zaposlenihVolkswagen (VW), najveći evropski proizvođač automobila, planira da poveća broj zaposlenih u svim pogonima u svetu za više od 10 posto u 2012. godini.

Kompanija VW mogla bi da poveća broj zaposlenih sa 449.000 na oko 500.000 do kraja sledeće godine, rekao je izvršni direktor VW-a Martin Winterkorn.

Winterkorn je poznat kao predvodnik politike agresivnog širenja VW-a. U septembru prošle godine, on je izjavio da VW traži mogućnosti da smanji troškove i da poveća profit, u okviru plana da postane najveći proizvođač automobila na svetu do 2018. godine. Da bi se ostvario taj cilj, VW planira da poveća globalnu prodaju na preko 10 miliona automobila i da ostvari rast profita od osam posto.

Winterkorn je naglasio da kompanija stalno povećava obim proizvodnje i produktivnost. Predviđa se da će kapitalne investicije premašiti sadašnjih šest posto udela u ukupnom prihodu kompanije i da je kompanija na dobrom putu da ostvari utvrđene ciljeve razvoja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik