Eurowings do aprila obustavlja letove iz Mostara

Bez autora
Oct 20 2019

Današnjim letom za Dizeldorf završava se sezona Eurowingsovih letova iz Mostara za njemačke gradove. Povratak popularnog niskotarifinog avioprijevoznika na pistu Aerodroma Mostar očekuje se u aprilu naredne godine. Eurowings je od 5. maja povezivao jednom sedmično Mostar s Dizeldorfom te dva puta sa Štutgartom. Kako saznajemo letovi su bili 95 posto popunjeni, što izvjesnim čini nastavak leova i na proljeće. Praksu obustave saobraćanja van glavne sezone Eurowings je imao i prošle godine. U zimskim mjesecima Aerodrom Mostar ima samo jedan redovan let, onaj Croatia Airlinesa za Zagreb. Od narednog proljeća očekuje se dolazak i čuvenog irskog Ryanair, s kojim se već godinu dana pregovara.

Eurowings do aprila obustavlja letove iz MostaraDanašnjim letom za Dizeldorf završava se sezona Eurowingsovih letova iz Mostara za njemačke gradove.

Povratak popularnog niskotarifinog avioprijevoznika na pistu Aerodroma Mostar očekuje se u aprilu naredne godine.
Eurowings je od 5. maja povezivao jednom sedmično Mostar s Dizeldorfom te dva puta sa Štutgartom.

Kako saznajemo letovi su bili 95 posto popunjeni, što izvjesnim čini nastavak leova i na proljeće. Praksu obustave saobraćanja van glavne sezone Eurowings je imao i prošle godine.

U zimskim mjesecima Aerodrom Mostar ima samo jedan redovan let, onaj Croatia Airlinesa za Zagreb. Od narednog proljeća očekuje se dolazak i čuvenog irskog Ryanair, s kojim se već godinu dana pregovara.

Ryanair planira Mostar povezati s Rimom, Minhenom, jednim poljskim i skandinavskim aerodromom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik