Fiat komercijalna vozila najprodavanija

Bez autora
Dec 17 2012

"Fijat" je u novembru ostvario tržišni udeo od 50 odsto u prodaji komercijalnih vozila. To je rekordna prodaja na mesečnom nivou koja je do sada zabeležena na srpskom tržištu. U kompaniji "Fijat Automobili Srbija" kažu da će nastojati da ovaj trend prodaje održe i u budućem periodu kako bi u potpunosti opravdali svoju poziciju na tržištu. Rekordna prodaja u prošlom mesecu je samo još jedan od dokaza da "Fijat" komercijalna vozila svojim izuzetnim performansama u potpunosti ispunjavaju očekivanja mnogobrojnih zadovoljnih kupaca i da se idealno uklapaju u koncept logistike kako malih, tako i srednjih i velikih preduzeća.

Fiat komercijalna vozila najprodavanijaTokom prethodnog meseca "Fijat" zabeležio rekordnu prodaju komercijalnih vozila.

"Fijat" je u novembru ostvario tržišni udeo od 50 odsto u prodaji komercijalnih vozila. To je rekordna prodaja na mesečnom nivou koja je do sada zabeležena na srpskom tržištu.

U kompaniji "Fijat Automobili Srbija" kažu da će nastojati da ovaj trend prodaje održe i u budućem periodu kako bi u potpunosti opravdali svoju poziciju na tržištu.

"Rekordna prodaja u prošlom mesecu je samo još jedan od dokaza da "Fijat" komercijalna vozila svojim izuzetnim performansama u potpunosti ispunjavaju očekivanja mnogobrojnih zadovoljnih kupaca i da se idealno uklapaju u koncept logistike kako malih, tako i srednjih i velikih preduzeća", rekao je komercijalni direktor kompanije Džeri Klark.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik