Globalno dostupan Windows Server 2012

Bez autora
Sep 06 2012

Microsoft je juče objavio dostupnost globalnu Windows Servera 2012. "Kamen temeljac cloud sistema", kako su ga iz Microsofta nazvali, u kombinaciji sa Windows Azure i System centrom omogućuje korisnicima da upravljaju aplikacijama i servisima bilo na privatnom, javnom ili administriranom Cloudu, uz daleko veću brzinu i snagu njihovih data centara. Operativni sistemi oduvek predstavljaju srce IT industrije i u novom svetu razvoja cloud tehnologija, novih mogućnosti za umrežavanje uređaja i upravljanje velikim podacima, doživljavaju svoj procvat. Iskustvo Microsoft-a, kao kompanije čiji se operativni sistemi i aplikacije koriste širom sveta, omogućilo je da se razvije cloud operativni sistem koji, zahvaljujući Windows Azure platformi i Windows Serveru, omogućuje korisnicima da razviju data centre bez ikakvih ograničenja.

Globalno dostupan Windows Server 2012Microsoft je juče objavio dostupnost globalnu Windows Servera 2012.

"Kamen temeljac cloud sistema", kako su ga iz Microsofta nazvali, u kombinaciji sa Windows Azure i System centrom omogućuje korisnicima da upravljaju aplikacijama i servisima bilo na privatnom, javnom ili administriranom Cloudu, uz daleko veću brzinu i snagu njihovih data centara.

Satja Nadelja, predsednik Majkrosoft Server and Tools Business odeljenja, istakao je na prezentaciji da operativni sistemi oduvek predstavljaju srce IT industrije i da u novom svetu razvoja cloud tehnologija, novih mogućnosti za umrežavanje uređaja i upravljanje velikim podacima, doživljavaju svoj procvat.

“Naše iskustvo, kao kompanije čiji se operativni sistemi i aplikacije koriste širom sveta, omogućilo nam je da razvijemo cloud operativni sistem koji, zahvaljujući Windows Azure platformi i Windows Serveru, omogućuje korisnicima da razviju data centre bez ikakvih ograničenja.” - zaključio je Nadelja.

Sedamdeset korisnika širom svet pre zvaničnog lansiranja isprobali su novi Windows Server, a očekuju prosečnu uštedu od 15 produktivnih sati godišnje po svakom zaposlenom, kažu iz Microsofta.

“Windows Server 2012 je revolucionaran za vođenje našeg data centra. On nam omogućuje da brže i lakše odgovorimo našim zadacima i poslovnim potrebama”- izjavio je Brajan Garsija, šef razvoja tehnologija u kompaniji Equifax i dodao da sa povećanom efikasnošću u poslovanju, kompanija ima više vremena da radi na inovacijama i razvoju kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik