Grad Livno raspisao poziv za dodjelu plastenika s dodatnom opremom

Bez autora
Mar 26 2019

U okviru projekta Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih kroz proizvodnju povrća u plastenicima, gradonačelnik Livna Luka Čelan raspisao je javni poziv za dodjelu plastenika od 100 m2 s dodatnom opremom. Kako se ističe u pozivu, pravo sudjelovanja imaju socijalno i materijalno ugrožene osobe i mladi s područja Grada Livna. Osobe koje se odluče za ovu aktivnost moraju potpisati izjavu da ne posjeduju plastenik u svom vlasništvu, zatim da će dobiveni plastenik zadržati u vlasništvu najmanje tri godine od potpisivanja ugovora, te da u posljednje tri godine nisu ostvarili pravo na donaciju, dodjelu ili sufinanciranje nabavke plastenika od općine, ministarstva, humanitarnih i drugih organizacija.

Grad Livno raspisao poziv za dodjelu plastenika s dodatnom opremomU okviru projekta Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih kroz proizvodnju povrća u plastenicima, gradonačelnik Livna Luka Čelan raspisao je javni poziv za dodjelu plastenika od 100 m2 s dodatnom opremom.

Kako se ističe u pozivu, pravo sudjelovanja imaju socijalno i materijalno ugrožene osobe i mladi s područja Grada Livna.

Osobe koje se odluče za ovu aktivnost moraju potpisati izjavu da ne posjeduju plastenik u svom vlasništvu, zatim da će dobiveni plastenik zadržati u vlasništvu najmanje tri godine od potpisivanja ugovora, te da u posljednje tri godine nisu ostvarili pravo na donaciju, dodjelu ili sufinanciranje nabavke plastenika od općine, ministarstva, humanitarnih i drugih organizacija.

Pored toga, Grad od budućih partnera očekuje da će sufinancirati 20 posto sredstava od nabavne cijene plastenika s pratećom opremom (497,00 maraka) i da će proći edukaciji iz oblasti plasteničke proizvodnje.

Za spomenuti projekt Humanitarna organizacija “LDSC” i Grad Livno osiguravaju po 40 posto potrebnih sredstava.

Poziv ostaje otvoren do 8. travnja 2019. godine do 16 sati.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik