Hotel M dobio specijalizovanu licencu kongresnog hotela

Bez autora
Jun 25 2013

Beogradski Hotel M, koji posluje u okviru prestižne svetske asocijacije Best Western, jedini u Srbiji je dobio i licencu kongresnog hotela, a nova kategorizacija potvrda je dugogodišnje reputacije i kvaliteta usluga koje se pružaju gostima. Pripadnost određenoj kategoriji znači da hotel nudi kvalitet, kvantitet i kontinuitet u tehničko-tehnološkom i organizacionom smislu. Potrošačima predstavlja dokaz da svojom ponudom možemo da zadovoljimo njihove zahteve. Ugostiteljstvo je privredna delatnost koja poslednjih godina intenzivno raste. Zdrava konkurencija tera na tržišnu utakmicu, koja osim kategorizacije podrazumeva i dodatnu specijalizaciju. Hotel M je već dokazao sposobnost da u svako doba, tokom cele godine, organizuje sve vrste skupova, od dnevnih sastanaka i radionica, preko višednevnih savetovanja i seminara, do najzahtevnijih specijalizovanih konferencija, simpozijuma i kongresa, kako domaćih, tako i međunarodnih.

Hotel M dobio specijalizovanu licencu kongresnog hotelaBeogradski Hotel M, koji posluje u okviru prestižne svetske asocijacije Best Western, jedini u Srbiji je dobio i licencu kongresnog hotela, a izvršni direktor Desimir Popović kaže za Danas da je nova kategorizacija potvrda dugogodišnje reputacije i kvaliteta usluga koje se pružaju gostima.

- Pripadnost određenoj kategoriji znači da hotel nudi kvalitet, kvantitet i kontinuitet u tehničko-tehnološkom i organizacionom smislu. Potrošačima predstavlja dokaz da svojom ponudom možemo da zadovoljimo njihove zahteve - kaže Popović.

On dodaje da je ugostiteljstvo privredna delatnost koja poslednjih godina intenzivno raste.

- Zdrava konkurencija nas tera na tržišnu utakmicu, koja osim kategorizacije podrazumeva i dodatnu specijalizaciju. Hotel M je već dokazao sposobnost da u svako doba, tokom cele godine, organizuje sve vrste skupova, od dnevnih sastanaka i radionica, preko višednevnih savetovanja i seminara, do najzahtevnijih specijalizovanih konferencija, simpozijuma i kongresa, kako domaćih, tako i međunarodnih - naglašava Popović i podseća da je Hotel M prvi u Srbiji ušao i u svetski lanac Best Western koji okuplja 4.000 hotela u 100 zemalja.

Povodom dobijanja specijalizovane licence u Hotelu M će danas biti priređen koktel za ugledne zvanice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik