HTC predstavio One mini 2 smartfon

Bez autora
May 15 2014

Kompanija HTC predstavila je danas smartfon HTC One mini 2, najnovijeg člana poznate HTC One porodice. Sa HD displejem od 4,5 inča, HTC Sense 6 sa HTC BlinkFeed i prednju kameru od 5 MP, HTC One mini 2 donosi metalnu izradu i korisničko iskustvo u klasi modela HTC One (M8). Uz isti dizajn koji je HTC-u doneo „iF gold product design award“ nagradu u 2014. godini za model HTC One (M7), HTC One mini 2 ima glatku i zakrivljenu zadnju stranu. Sa prednjom kamerom od 5 MP, selfiji visokog kvaliteta su zagarantovani. Da bi autoportretima dodao elemenat profesionalizma, HTC One mini 2 poseduje i Touch Up funkciju, za suptilna ulepšavanja – ujednačavanje tonova kože, uklanjanja crvenila iz očiju i prilagođavanja kontura lica, pri čemu zadržavate prirodan izgled.

HTC predstavio One mini 2 smartfonKompanija HTC predstavila je danas smartfon HTC One mini 2, najnovijeg člana poznate HTC One porodice.

Sa HD displejem od 4,5 inča, HTC Sense 6 sa HTC BlinkFeed i prednju kameru od 5 MP, HTC One mini 2 donosi metalnu izradu i korisničko iskustvo u klasi modela HTC One (M8).

Uz isti dizajn koji je HTC-u doneo „iF gold product design award“ nagradu u 2014. godini za model HTC One (M7), HTC One mini 2 ima glatku i zakrivljenu zadnju stranu.

Sa prednjom kamerom od 5 MP, selfiji visokog kvaliteta su zagarantovani. Da bi autoportretima dodao elemenat profesionalizma, HTC One mini 2 poseduje i Touch Up funkciju, za suptilna ulepšavanja – ujednačavanje tonova kože, uklanjanja crvenila iz očiju i prilagođavanja kontura lica, pri čemu zadržavate prirodan izgled.

HTC One mini 2 poseduje HTC BoomSound tehnologiju, a opremljen je istim pojačalom kao i HTC One (M8). Pretvaranjem vašeg početnog ekrana u živ prenos najnovijih vesti i novosti sa društvenih mreža, HTC BlinkFeed vama značajan sadržaj čini pristupačnijim i lakšim za čitanje.

Ovaj smartfon biće dostupan u našem regionu u bojama Gunmetal Gray, Glacial Silver i Amber Gold krajem maja 2014. godine.

Delite i sarađujte sa Zoe

Napravite Zoe Highlight video-snimke vaših najupečatljivijih iskustava kamerom od 13 MP i podelite ih sa prijateljima i porodicom putem aplikacije HTC Zoe (koja će biti dostupna na leto 2014) i drugih kanala društvenih medija. Za sve te nezaboravne trenutke, Remix funkcija omogućava osobama koje vas prate da dodaju sopstvene fotografije, video-snimke i zvučne zapise kako bi napravili nove Zoe Highlight video-snimke koji vam pomažu da ponovo proživite to iskustvo iz svakog ugla.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik