Javna rasprava o Nacrtu zakona o energetici

Bez autora
Jan 19 2011

Odbor za privredu i finansije na predlog ministarstva rudarstva i energetike Vlade Republike odredio je Program javne rasprave o Nacrtu zakona o energetici, koja će biti održana od 19. januara do 10. februara 2011. godine. Nacrtom zakona o energetici nastavlja se reforma energetskog sektora, usklađivanje domaćeg zakonodavstva sa propisima Evropske unije u oblasti energetike, kao i otklanjanje uočenih nedostataka u primeni važećeg Zakona o energetici. Po završetku javne rasprave biće izvršena analiza dostavljenih predloga, primedbi i sugestija, nakon čega će inovirani tekst zakona biti dostavljen na mišljenje nadležnim ministarstvima i Kancelariji za pridruživanje EU u cilju utvrđivanja konačnog teksta tog dokumenta, koji će biti upućen Vladi na razmatranje i utvrđivanje predloga tog zakona.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o energeticiOdbor za privredu i finansije na predlog ministarstva rudarstva i energetike Vlade Republike odredio je Program javne rasprave o Nacrtu zakona o energetici, koja će biti održana od 19. januara do 10. februara 2011. godine.

Nacrtom zakona o energetici nastavlja se reforma energetskog sektora, usklađivanje domaćeg zakonodavstva sa propisima Evropske unije u oblasti energetike, kao i otklanjanje uočenih nedostataka u primeni važećeg Zakona o energetici.

Po završetku javne rasprave biće izvršena analiza dostavljenih predloga, primedbi i sugestija, nakon čega će inovirani tekst zakona biti dostavljen na mišljenje nadležnim ministarstvima i Kancelariji za pridruživanje EU u cilju utvrđivanja konačnog teksta tog dokumenta, koji će biti upućen Vladi na razmatranje i utvrđivanje predloga tog zakona.

Javne rasprave biće održane:

  • 21. januara 2011. godine u Novom Sadu,
  • 25. januara 2011. godine u Nišu,
  • 28. januara 2011. godine u Kragujevcu,
  • 2. februara 2011. godine u Beogradu.

Nacrt zakona o energetici i obrazac za javnu raspravu možete preuzeti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik