LG Flex stiže u Evropu 31. januara

Bez autora
Jan 21 2014

Korejski proizvođač smartfona LG je najavio da će njegov zakrivljeni smartfon pod imenom Flex biti dostupan i na evropskom tržištu. Ovaj jedinstveni smartfon najavljen je prošlog oktobra a zakrivljeni dizajn bi trebalo da omogući telefonu da prati konture lice i dlana korisnika. Pored zakrivljenog ekrana, smartfon poseduje i zadnju stranu koja je u stanju da se sama „izleči“ od laganih ogrebotina. Kada su performanse u pitanju, LG Flex poseduje 2.26GHz quad core Snapdragon 800 procesor, 2GB RAM-a i 32GB interne memorije kao i jedinstvenu zakrivljenu bateriju od 3.500mAh. Tu je još i 6-inčni HD OLED displej rezolucije 1.280 x 720 piksela i kamera od 13 megapiksela. Poput američke verzije i evropska će raditi na Adnroidu 4.2.2 Jelly Bean.

LG Flex stiže u Evropu 31. januaraKorejski proizvođač smartfona LG je najavio da će njegov zakrivljeni smartfon pod imenom Flex biti dostupan i na evropskom tržištu.

Ovaj jedinstveni smartfon najavljen je prošlog oktobra a zakrivljeni dizajn bi trebalo da omogući telefonu da prati konture lice i dlana korisnika.

Pored zakrivljenog ekrana, smartfon poseduje i zadnju stranu koja je u stanju da se sama „izleči“ od laganih ogrebotina.

Kada su performanse u pitanju, LG Flex poseduje 2.26GHz quad core Snapdragon 800 procesor, 2GB RAM-a i 32GB interne memorije kao i jedinstvenu zakrivljenu bateriju od 3.500mAh.

Tu je još i 6-inčni HD OLED displej rezolucije 1.280 x 720 piksela i kamera od 13 megapiksela.

Poput američke verzije i evropska će raditi na Adnroidu 4.2.2 Jelly Bean.

LG Flex će u Evropi biti dostupan od 31. januara a među zemljama koje su najavljene nalaze se Velika Britanija, Nemačka, Francuska, Italija, Švedska i Austrija.

Ovaj uređaj u Americi se prodaje po ceni od 940 dolara tako da će najverovatnije biti potrebno izdvojiti popriličnu sumu novca kada ovaj smartfon stigne u Evropu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik