MK otvara hotel u centru Beograda

Bez autora
Jan 23 2014

Kompanija MK Mountain Resort najavila je danas da će sredinom februara u centru Beograda otvoriti hotel sa četiri zvezdice "88 rooms". Hotel će osim 88 soba i apartmana imati i konferencijski prostor i restoran na krovu šestospratnice, odakle se pruža pogled na Beograd i obale Dunava. Hotel se nalazi u Takovskoj ulici, na mestu nekadašnjeg centra Takovo. Prema rečima generalnog direktora MK Mountain resorta Nikole Avrama, hotel je rađen na osnovama modernog hotelijerstva i namenjen je i poslovnim gostima i turistima. Cilj je da gosti dobiju pravu vrednost za novac, a pored kvalitetne usluge koju garantuju standardi MK Mountain resorta, ideja je da se kroz autentične pakete isprate očekivanja gostiju i da im se predstave brojne vrednosti prestonice, kako one poznatije tako i one koje se još uvek u dovoljnoj meri ne nude stranim gostima, rekao je Avram.

MK otvara hotel u centru BeogradaKompanija MK Mountain Resort najavila je danas da će sredinom februara u centru Beograda otvoriti hotel sa četiri zvezdice "88 rooms".

Hotel će osim 88 soba i apartmana imati i konferencijski prostor i restoran na krovu šestospratnice, odakle se pruža pogled na Beograd i obale Dunava.

Hotel aw nalazi u Takovskoj ulici, na mestu nekadašnjeg centra Takovo.

Prema rečima generalnog direktora MK Mountain resorta Nikole Avrama, hotel je rađen na osnovama modernog hotelijerstva i namenjen je i poslovnim gostima i turistima.

"Cilj nam je da gosti dobiju pravu vrednost za novac, a pored kvalitetne usluge koju garantuju standardi MK Mountain resorta, ideja nam je da kroz autentične pakete ispratimo očekivanja gostiju i predstavimo im brojne vrednosti prestonice, kako one poznatije tako i one koje se još uvek u dovoljnoj meri ne nude stranim gostima", rekao je Avram.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik