Na Staroj planini počela ski sezona

Bez autora
Dec 13 2012

U ski centru Stara planina danas je zvanično počela skijaška sezona, pokrenuta je gondola, kao i pripadajuće tri staze, a sistemi za veštačko osnežavanje su pušteni u rad. Za najmlađe i skijaše početnike pripremljen je dečiji park sa pokretnom trakom. Za vreme “ski openinga”, koji traje od 13. do 16. decembra, “Skijališta Srbije” odobravaju popust od 50 posto na cenu ski karte. Poludnevna ski karta sa popustom od 50 posto košta 410 dinara, jednodnevni ski pas je 625 dinara, a dvodnevni, sa popustom iznosi 860 dinara. Trodnevna ski karta tokom openinga košta 1.285 dinara, a četvorodnevna 1.630 dinara. Visina snežnog pokrivača na Staroj planini je oko 50 santimetara, dok je visina utabanog snega na stazama do 30. Sa povoljnim vremenskim prilikama i niskim temperaturama, sistem za veštačko osnežavanje će raditi i na ostalim stazama koje će biti puštane u rad kako budu stvarani uslovi za bezbedno skijanje.

Na Staroj planini počela ski sezonaU ski centru Stara planina danas je zvanično počela skijaška sezona, pokrenuta je gondola, kao i pripadajuće tri staze, a sistemi za veštačko osnežavanje su pušteni u rad.

Kako su najavila “Skijališta Srbije”, za najmlađe i skijaše početnike pripremljen je dečiji park sa pokretnom trakom.

Za vreme “ski openinga”, koji traje od 13. do 16. decembra, “Skijališta Srbije” odobravaju popust od 50 posto na cenu ski karte. Poludnevna ski karta sa popustom od 50 posto košta 410 dinara, jednodnevni ski pas je 625 dinara, a dvodnevni, sa popustom iznosi 860 dinara. Trodnevna ski karta tokom openinga košta 1.285 dinara, a četvorodnevna 1.630 dinara.

Visina snežnog pokrivača na Staroj planini je oko 50 santimetara, dok je visina utabanog snega na stazama do 30. Sa povoljnim vremenskim prilikama i niskim temperaturama, sistem za veštačko osnežavanje će raditi i na ostalim stazama koje će biti puštane u rad kako budu stvarani uslovi za bezbedno skijanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik