Na Zlatiboru i Kopaoniku rade sve staze

Bez autora
Jan 08 2013

Danas je u ski centru Tornik na Zlatiboru puštena u rad staza Zmajevac i ski lift Bandera. Radom sistema za veštačko osnežavanje i povoljnim vremenskim prilikama, stvoreni su uslovi za puštanje u rad ove, jedne od najtežih staza u Srbiji. Staza Zmajevac je po kategoriji crna, teška staza i jedna od staza u ovom ski centru koja je dobila sertifikat Međunarodne skijaške federacije. U skijalištu na Torniku trenutna visina utabanog snega na stazama je do 30 centimetara i ski centar radi punim kapacitetom. I ski centar Kopaonik od danas radi punim kapacitetom, jer su danas puštene u rad Ledenice. Skijašima i borderima su na raspolaganju 24 žičare, kao i pripadajuće staze na kojima ima do 50 centimetara utabanog snega. Od sutra, 9. januara, u ski centru Stara planina počinje sa radom i četvorosed Konjarnik, tako da će u funkciji biti sve instalacije.

Na Zlatiboru i Kopaoniku rade sve stazeDanas je u ski centru Tornik na Zlatiboru puštena u rad staza Zmajevac i ski lift Bandera. Radom sistema za veštačko osnežavanje i povoljnim vremenskim prilikama, stvoreni su uslovi za puštanje u rad ove, jedne od najtežih staza u Srbiji.

Staza Zmajevac je po kategoriji crna, teška staza i jedna od staza u ovom ski centru koja je dobila sertifikat Međunarodne skijaške federacije.

U skijalištu na Torniku trenutna visina utabanog snega na stazama je do 30 centimetara i ski centar radi punim kapacitetom.

I ski centar Kopaonik od danas radi punim kapacitetom, jer su danas puštene u rad Ledenice. Skijašima i borderima su na raspolaganju 24 žičare, kao i pripadajuće staze na kojima ima do 50 centimetara utabanog snega.

Od sutra, 9. januara, u ski centru Stara planina počinje sa radom i četvorosed Konjarnik, tako da će u funkciji biti sve instalacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik