Novi AYGO "osvaja" aerodrom u Briselu

Bez autora
May 18 2014

Putnici koji putuju preko terminala A briselskog Aerodroma sada mogu izbliza da pogledaju potpuno novi AYGO. Na štandu je izložen AYGO u Pop narandžastoj boji, sa piano crnim detaljima i 15-inčnim sjajno crnim naplacima. "x-cite" verzija je najupečatljiviji model u asortimanu, sa atraktivnom sportskom notom. U skladu sa AYGO-vim sloganom "zabavite se", štand ima deo za slikanje "selfija". Prolaznici mogu da snime zabavnu sliku sebe dok čekaju na let sa briselskog Aerodroma, što daje zabavan element njihovom putovanju. Novi AYGO je imao svetsku premijeru na ovogodišnjem Sajmu automobila u Ženevi. Od kultnog dizajna prednjeg dela u obliku slova X, do mnoštva prilagodljivih opcija, "stajling" i inženjerska rešenja novog AYGO-a su napravljeni da budu zabavni. Asortiman se sastoji od 3 nivoa opreme i 3 specijalna izdanja, a osvežavaće se na godišnjem nivou.

Novi AYGO "osvaja" aerodrom u BriseluPutnici koji putuju preko terminala A briselskog Aerodroma sada mogu izbliza da pogledaju potpuno novi AYGO. Na štandu je izložen AYGO u Pop narandžastoj boji, sa piano crnim detaljima i 15-inčnim sjajno crnim naplacima. "x-cite" verzija je najupečatljiviji model u asortimanu, sa atraktivnom sportskom notom.

U skladu sa AYGO-vim sloganom "zabavite se", štand ima deo za slikanje "selfija". Prolaznici mogu da snime zabavnu sliku sebe dok čekaju na let sa briselskog Aerodroma, što daje zabavan element njihovom putovanju.

Novi AYGO je imao svetsku premijeru na ovogodišnjem Sajmu automobila u Ženevi. Od kultnog dizajna prednjeg dela u obliku slova X, do mnoštva prilagodljivih opcija, "stajling" i inženjerska rešenja novog AYGO-a su napravljeni da budu zabavni. Asortiman se sastoji od 3 nivoa opreme i 3 specijalna izdanja, a osvežavaće se na godišnjem nivou.

Unutrašnjost i spoljašnjost omogućavaju različite izvedbe. Stoga, Toyotin "osvajač" iz A segmenta nije samo zabavan za vožnju, već možete da ga na zabavan način prilagodite svom besprekornom stilu. Više od 10 delova vozila može lako da se zameni alternativnom bojom ili dizajnom, čak i nekoliko godina nakon kupovine.

Život za upravljačem AYGO-a je takođe poboljšan, uz veći prostor u kabini i obilje inovativne opreme. Najatraktiviji primer je "x-touch" multimedijalni sistem. Njegov 7-inčni ekran u boji kontroliše brojne sisteme, dok MirrorLink povezivanje sa pametnim telefonom omogućava automobilu da se jednostavno uklopi u užurbane živote svih nas.

Novi AYGO je dostupan za ručnim ili "x-shift" automatsko-ručnim menjčem. On je opremljen poboljšanom verzijom Toyotinog nagrađivanog 3-cilindarskog, 1,0 litarskog VVT-i benzinskog motora. I dalje jedan od najlakših u klasi, ovaj izuzetan motor je pretrpeo brojne izmene radi poboljšanja performansi i postizanja najniže potrošnje goriva u klasi od samo 3,8 l/100 km, kao i emisija CO2 od samo 88 g/km.

Štand na terminalu A briselskog Aerodroma će biti zaslužan što će preko milion ljudi svakog meseca upoznati novi AYGO, pre početka prodaje u Evropi ovog leta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik