Novi statusni simbol - "porše" telefon

Bez autora
Mar 18 2010

Ako vam vaš "Porše" nije dovoljan statusni simbol, odnedavno ga možete "upotpuniti" mobilnim telefonom iste marke koji, naravno, mogu da kupe samo vlasnici ovog čuvenog i preskupog sportskog automobila. "Porše dizajn", podružnica čuvenog nemačkog proizvođača automobila, pustila je u prodaju telefon nazvan "P'9522 BLACK", u prvo vreme na tržištu Singapura, gde ga može kupiti samo 1.600 tamošnjih vlasnika "Poršeovih" vozila. Telefon, koji za "Porše" proizvodi kompanija "Sagem vajerles", sačinjen je od mat crnog aluminijuma i crnog mineralnog stakla. Da ga vlasnik automobila ne bi nekom prodao ili poklonio, ali i da bi se zaštitio od krađe, tu je senzor za otiske prstiju, kojima se vlasništvo potvrđuje pre upotrebe.

Novi statusni simbol - "porše" telefonAko vam vaš "Porše" nije dovoljan statusni simbol, odnedavno ga možete "upotpuniti" mobilnim telefonom iste marke koji, naravno, mogu da kupe samo vlasnici ovog čuvenog i preskupog sportskog automobila.

"Porše dizajn", podružnica čuvenog nemačkog proizvođača automobila, pustila je u prodaju telefon nazvan "P'9522 BLACK", u prvo vreme na tržištu Singapura, gde ga može kupiti samo 1.600 tamošnjih vlasnika "Poršeovih" vozila.

Telefon, koji za "Porše" proizvodi kompanija "Sagem vajerles", sačinjen je od mat crnog aluminijuma i crnog mineralnog stakla.

Da ga vlasnik automobila ne bi nekom prodao ili poklonio, ali i da bi se zaštitio od krađe, tu je senzor za otiske prstiju, kojima se vlasništvo potvrđuje pre upotrebe.

Telefon se prodaje za 2.280 singapurskih dolara (1,636 američkih), tri puta skuplje od "blekberija" ili "ajFouna", preneo je Rojters.

Uprkos ceni, očekuje se da će prodaja biti odlična u azijsko-pacifičkom regionu, koji je, prema podacima časopisa "Forbs", imao 80-procentni porast broja dolarskih milijardera u 2009.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik