Sajamska nagrada Atomskoj banji

Bez autora
Oct 08 2013

Atomska banja iz Gornje Trepče dobila je glavnu nagradu na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet zdravstvene usluge. Predstavnica banjskog Marketinga Nevena Jelić rekla je da je ta nagrada podstrek za nastavak razvoja, obaranje rekorda posećenosti i višestruko uvećavanje prihoda. Nagrada je potvrda sveobuhvatnog i sistematičnog ulaganja u firmu, uključujući neophodne elemente vrhunskog poslovanja, počevši od izgradnje i opremanja visokokvalitetnih objekata, pažljivog odabira i permanentne edukacije kadra. Atomska banja prva je privatizovana banja u Srbiji, koju je pre pet godina kupio Poslovni sistem BONIDA iz Vladimiraca i u nju investirano više od pet miliona evra. U Atomskoj banji je pre privatizacije radilo 47 ljudi, a sada ima 135 zaposlenih. Pre privatizacije imala je 150 kreveta, a sada 280. U njoj se tada godišnje lečilo 2.000 pacijenata, a prošle godine 3.500.

Sajamska nagrada Atomskoj banjiAtomska banja iz Gornje Trepče dobila je glavnu nagradu na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet zdravstvene usluge.

Predstavnica banjskog Marketinga Nevena Jelić rekla je da je ta nagrada podstrek za nastavak razvoja, obaranje rekorda posećenosti i višestruko uvećavanje prihoda.

"Nagrada je potvrda sveobuhvatnog i sistematičnog ulaganja u firmu, uključujući neophodne elemente vrhunskog poslovanja, počevši od izgradnje i opremanja visokokvalitetnih objekata, pažljivog odabira i permanentne edukacije kadra", rekla je Jelić.

Atomska banja prva je privatizovana banja u Srbiji, koju je pre pet godina kupio Poslovni sistem BONIDA iz Vladimiraca i u nju investirano više od pet miliona evra.

U Atomskoj banji je pre privatizacije radilo 47 ljudi, a sada ima 135 zaposlenih.

Pre privatizacije imala je 150 kreveta, a sada 280. U njoj se tada godišnje lečilo 2.000 pacijenata, a prošle godine 3.500.

Od privatizacije do danas povećan je i ukupan prihod sa 90 na 330 miliona dinara.

Novi vlasnik je u međuvremenu rekonstruisao sve postojeće kapacitete, a prošle godine otvoren je nov hotel - bolnica Vujan, površine 3.000 kvadratnih metara, sa novih 120 ležajeva, u čiju je izgradnju i opremanje uložen oko tri miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik