Servisni paket za Windows 7 procureo na net

Bez autora
Apr 13 2010

SP1 servisni paket (Service Pack 1) procureo je na Internet, a već ga je preko raznih piratskih sajtova preuzelo na hiljade korisnika. Servisni paketi, kao i uvek, sadrže poboljšanja i softverske zakrpe, ispravljene bagove... Microsoftov tim zadužen za razvoj Windows operativnog sistema nedavno je objavio informacije o sadržaju ovog Service Packa. U paketu će se naći manja osveženja operativnog sistema, potom unapređena aplikacija Remote Desktop sa RemoteFX tehnologijom. Tu će se naći i apdejti i poboljšanja koji su ranije mogli da se preuzmu putem Windows Update opcije. Prvi utisci korisnika koji su probali Service Pack 1 odnose se na zadovoljstvo brzinom instaliranja servisnog paketa, koja je znatno kraća u odnosu na one koji su dolazili uz Windows Vista OS. Iz Microsofta, za sada, nema informacija o datumu pojavljivanja prvog servisnog paketa za Windows 7.

Servisni paket za Windows 7 procureo na netSP1 servisni paket (Service Pack 1) procureo je na Internet, a već ga je preko raznih piratskih sajtova preuzelo na hiljade korisnika.

Servisni paketi, kao i uvek, sadrže poboljšanja i softverske zakrpe, ispravljene bagove... Microsoftov tim zadužen za razvoj Windows operativnog sistema nedavno je objavio informacije o sadržaju ovog Service Packa.

U paketu će se naći manja osveženja operativnog sistema, potom unapređena aplikacija Remote Desktop sa RemoteFX tehnologijom. Tu će se naći i apdejti i poboljšanja koji su ranije mogli da se preuzmu putem Windows Update opcije.

Prvi utisci korisnika koji su probali Service Pack 1 odnose se na zadovoljstvo brzinom instaliranja servisnog paketa, koja je znatno kraća u odnosu na one koji su dolazili uz Windows Vista OS.

Iz Microsofta, za sada, nema informacija o datumu pojavljivanja prvog servisnog paketa za Windows 7.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik