Toyota Touch 2 - doživite svet informacija i zabave pod vašim prstima

Bez autora
Jan 15 2014

Ne tako davno svako putovanje je podrazumevalo nekoliko neophodnih stvari. Karte gradova i puteva, smernice i uputstva zapisana po stranama, kolekcija omiljene muzike na CD-u, kaseti ili MP3 plejeru, kao i svi kablovi koji dolaze uz to. Put je mogao da počne tek kada ste spakovali ovu zamarajuću listu stvari. Posle su se pojavili prvi integrisani navigacioni sistemi, a s vremenom ste mogli da birate muziku preko istog ekrana. Dolaskom Toyota Touch 2 sistema, napredna tehnologija vam omogućava da doživite svet informacija i zabave pod vašim prstima, prikazan u visokoj rezoluciji i svom bogatstvu boja, na ekranu kojim upravljate jednostavnim prevlačenjem i pomeranjem prsta.

Toyota Touch 2 - doživite svet informacija i zabave pod vašim prstimaNe tako davno svako putovanje je podrazumevalo nekoliko neophodnih stvari. Karte gradova i puteva, smernice i uputstva zapisana po stranama, kolekcija omiljene muzike na CD-u, kaseti ili MP3 plejeru, kao i svi kablovi koji dolaze uz to. Put je mogao da počne tek kada ste spakovali ovu zamarajuću listu stvari.

Posle su se pojavili prvi integrisani navigacioni sistemi, a s vremenom ste mogli da birate muziku preko istog ekrana.

Dolaskom Toyota Touch 2 sistema, napredna tehnologija vam omogućava da doživite svet informacija i zabave pod vašim prstima, prikazan u visokoj rezoluciji i svom bogatstvu boja, na ekranu kojim upravljate jednostavnim prevlačenjem i pomeranjem prsta.

Kako izgleda biti vlasnik Toyota Touch 2 with Go satelitske navigacije, sa jasnim vizuelnim uputstvima koja prikazuju znakove, isključenja, saobraćajne trake i zaobilaznice, pa čak i upozorenja o gužvama na vašoj ruti? Spojite to sa upozorenjem za ograničenje brzine i saobraćajne kamere i moći ćete ponovo da se opustite i bezbrižno uživate u dugim putovanjima.

Uz naš opcioni Toyota Touch 2 with Go Plus modul, navigacija je dodatno obogaćena 3D prikazom u gradovima i prepoznavanjem glasa, pa jednostavno možete sistemu da kažete gde želite da idete.

Kako biste još više uživali u putovanju, bežično spojite vaš iPod ili MP3 plejer na Toyota Touch 2 sistem preko Bluetooth veze ili USB priključka i slušajte vaše omiljene pesme, u zvuku visokog kvaliteta. Informacije o albumu, izvođaču i kompoziciji su prikazane na ekranu, a posebnu vrednost ima činjenica da je vaša omiljena muzika uvek sa vama.

U današnjem svetu komunikacija, Toyota Touch 2 (Go and Go Plus) neće biti razočarenje. Uz naše Toyota online servise i aplikacije, vaš automobil može da postane poput vašeg računara. Posle jednostavnog procesa registracije, prijavite se na "My Toyota" portal za kupce i možete da aktivirate aplikacije za vaš Toyota Touch 2 sistem. Informišite se o najnovijoj vremenskoj prognozi, cenama goriva i slobodnim parking mestima, baš kao što biste na vašem mobilnom telefonu, ali u udobnom i bezbednom okruženju vašeg automobila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik