U Srbiju stigao novi "sitroen DS"

Bez autora
Jan 22 2013

Posle konsolidacije generalnog zastupnika, uvoznika i ovlašćenog servisera "Sitroena" za Srbiju, beogradske "Vitro grupe" na našem tržištu, ponovo su u ponudi svi najnoviji modeli kako "sitroena", tako i premijum brenda, linije "sitroen DS". U izložbenom salonu, velelepnom objektu "Vitro grupe", u beogradskoj Radničkoj ulici, moguće je videti i kupiti sve modele linije "DS" - "DS3" "DS4" i "DS5". Povratak na veliku scenu obeležen je i velikim popustima koji za pojedine modele dostižu i do 4.000 evra. Istovremeno se održava i velika servisna akcija koja će obradovati sve vlasnike vozila ovog čuvenog francuskog proizvođača automobila, u kojoj je, između ostalog, ponuđena i potpuno besplatna dijagnostika automobila.

U Srbiju stigao novi "sitroen DS"Posle konsolidacije generalnog zastupnika, uvoznika i ovlašćenog servisera "Sitroena" za Srbiju, beogradske "Vitro grupe" na našem tržištu, ponovo su u ponudi svi najnoviji modeli kako "sitroena", tako i premijum brenda, linije "sitroen DS".

U izložbenom salonu, velelepnom objektu "Vitro grupe", u beogradskoj Radničkoj ulici, moguće je videti i kupiti sve modele linije "DS" - "DS3" "DS4" i "DS5".

- Povratak na veliku scenu obeležili smo i velikim popustima koji za pojedine modele dostižu i do 4.000 evra. Kod nas je sajam već počeo - kaže Zoran Burić iz "Vitro grupe".

Istovremeno se održava i velika servisna akcija koja će obradovati sve vlasnike vozila ovog čuvenog francuskog proizvođača automobila, u kojoj je, između ostalog, ponuđena i potpuno besplatna dijagnostika automobila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik