„Zamrznute“ cene za skijanje

Bez autora
Nov 06 2011

Pametno izabrana destinacija za skijanje, ove godine može da bude i dosta jeftina. Mada su prvi popusti većinom završeni do kraja oktobra, cene se nisu mnogo povećale, pa turisti koji se odluče da sada rezervišu zimovanje imaju mogućnost da na snegu budu za malo novca. Većina aranžmana podrazumeva sedmodnevni polupansion, a za odlazak u inostranstvo je, u najvećem broju slučajeva, potrebno i posebno platiti autobuski prevoz. Skijaši koji su odani domaćim stazama mogu na Kopaonik na ski-vikend po promotivnim cenama, već od 165 evra, za smeštaj i ski-pas u „Grand“ hotelu. Specijalina ponuda na Kopaoniku za ski-opening podrazumeva i dosta pristojne cene. U „Kontikiju“ kažu da tri dana boravka u hotelu sa četiri zvezdice u periodu od 17. do 29. decembra košta 160 evra. Ove zime se može izuzetno jeftino skijati u Bugarskoj, pa tako polupansion u Banskom staje manje od 200 evra, ali mora da se doplati za autobuski prevoz. Slično je i u hotelima sa tri ili četiri zvezdice u Borovecu, gde se smeštaj i ski-pas mogu naći za 230 evra.

„Zamrznute“ cene za skijanjePametno izabrana destinacija za skijanje, ove godine može da bude i dosta jeftina.

Mada su prvi popusti većinom završeni do kraja oktobra, cene se nisu mnogo povećale, pa turisti koji se odluče da sada rezervišu zimovanje imaju mogućnost da na snegu budu za malo novca. Većina aranžmana podrazumeva sedmodnevni polupansion, a za odlazak u inostranstvo je, u najvećem broju slučajeva, potrebno i posebno platiti autobuski prevoz.

Skijaši koji su odani domaćim stazama mogu na Kopaonik na ski-vikend po promotivnim cenama, već od 165 evra, za smeštaj i ski-pas u „Grand“ hotelu.

- Specijalina ponuda na Kopaoniku za ski-opening podrazumeva i dosta pristojne cene - kažu u „Kontikiju“.

- Tako, tri dana boravka u hotelu sa četiri zvezdice u periodu od 17. do 29. decembra košta 160 evra.

Ove zime se može izuzetno jeftino skijati u Bugarskoj, pa tako polupansion u Banskom staje manje od 200 evra, ali mora da se doplati za autobuski prevoz. Slično je i u hotelima sa tri ili četiri zvezdice u Borovecu, gde se smeštaj i ski-pas mogu naći za 230 evra.

- U hotelu sa četiri zvezdice u Borovecu sedam polupansiona košta 195 evra, a prevoz još 50 evra - kažu u „Argus tursu“.

- Ski-pas sa uključenim najmom skija i štapova za šest dana košta dodatnih 160 evra.

U Tinj u Francuskoj se može preko „Filip travela“ za 243 evra za sedmodnevni aranžman, ali treba dodati još oko 100 evra za put, koliko košta i aranžman za Le d’Alpe za isti period. U Italiji u mestima Val Tornes ili Bormio može se po ceni od 300 do 400 evra za sedam dana sa prevozom.

„Profi“

Australijske staze važe za najbolje u celoj Evropi, pa skijaši vole da se oprobaju i na njima. Sedam dana u mestu Marija Alm staje oko 450 evra po turisti, ali je moguće naći i dosta povoljnije ponude za manje luksuzne oblasti, poput Gerlicena, za koji se cena kreće već od 250 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik