Adria Airways širi flotu

Bez autora
Jan 21 2018

Adria Airways će u prvoj polovini ove godine proširiti flotu dvama novim zrakoplovima Bombardier Canadair CRJ-900. Tako će ih ukupno u floti imati dvet tog tipa. Adria je za ljetnu sezonu letenja najavila šest novih linija te daljnje širenje linije za Kijev koja je uspostavljena u zimskoj sezoni 2017/18. Na svim novim letovima lete avioni Saab 200 koje je Adria Airways unajmila od svoje kompanije Adria Airways Switzerland. Zrakoplovi tipa Saab 2000 ocijenjeni su starim i vrlo neekonomičnim i to je razlog nadopune flote. Nakon priključenja dva nova zrakoplova, Adria Airways ukupno će ih u floti imati 15.

Adria Airways širi flotuAdria Airways će u prvoj polovini ove godine proširiti flotu dvama novim zrakoplovima Bombardier Canadair CRJ-900. Tako će ih ukupno u floti imati dvet tog tipa.

Adria je za ljetnu sezonu letenja najavila šest novih linija te daljnje širenje linije za Kijev koja je uspostavljena u zimskoj sezoni 2017/18.

Na svim novim letovima lete avioni Saab 200 koje je Adria Airways unajmila od svoje kompanije Adria Airways Switzerland. Zrakoplovi tipa Saab 2000 ocijenjeni su starim i vrlo neekonomičnim i to je razlog nadopune flote.

Nakon priključenja dva nova zrakoplova, Adria Airways ukupno će ih u floti imati petnaest.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik