Aerodrom "Nikola Tesla" registrovao dvomilionitog putnika već u prvoj nedelji juna

Bez autora
Jun 06 2018

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" registrovao je dvomilionitog putnika, što je prvi put u istoriji da je ovaj rezultat ostvaren u prvoj nedelji juna, osam dana ranije nego prošle godine.Dvomilioniti putnik je registrovan sinoć na letu nacionalne avio-kompanije Er Srbija koji je sleteo iz Tivta u 20.21 časova, navodi se u saopštenju beogradske vazdušne luke. Obaranju još jednog rekorda u značajnoj meri doprinelo je održavanje najvećeg evropskog klupskog takmičenja u košarci "Final Four", kada je tokom samo šest dana opsluženo više od 100.000 putnika.

Aerodrom "Nikola Tesla" registrovao dvomilionitog putnika već u prvoj nedelji junaBeogradski aerodrom "Nikola Tesla" registrovao je dvomilionitog putnika, što je prvi put u istoriji da je ovaj rezultat ostvaren u prvoj nedelji juna, osam dana ranije nego prošle godine.

Dvomilioniti putnik je registrovan sinoć na letu nacionalne avio-kompanije Er Srbija koji je sleteo iz Tivta u 20.21 časova, navodi se u saopštenju beogradske vazdušne luke.

Obaranju još jednog rekorda u značajnoj meri doprinelo je održavanje najvećeg evropskog klupskog takmičenja u košarci "Final Four", kada je tokom samo šest dana opsluženo više od 100.000 putnika.

U prvih pet meseci ove godine opsluženo je 7 odsto više putnika nego u istom periodu prošle godine, a ukupan promet robe i pošte povećan je 22 odsto.

Na aerodromu "Nikola Tesla" očekuju najuspešniju letnju sezonu ikada, sudeći po najavljenom čarter saobraćaju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik