Aerodrom Nikola Tesla započeo godinu novim rekordima

Bez autora
Feb 01 2017

Aerodrom Nikola Tesla Beograd započeo je godinu novim rekordima. U januaru 2017. godine na beogradskom aerodromu zabeleženo je za ovaj mesec istorijskih 329.843 putnika, što je za 14 odsto više nego u prethodnoj rekordnoj godini. U istom periodu zabeleženo je i povećanje prometa robe i pošte od 30 odsto. Podsećamo, u 2016. godini beogradski aerodrom ugostio je 4.924.664 putnika. Aerodrom Nikola Tesla Beograd u ovoj godini očekuje trend nastavka povećanja broja putnika. Aerodrom Nikola Tesla Beograd dobitnik je i nagrade za aerodrom godine, koju dodeljuje britanski poslovni magazin Corporate Vision.

Aerodrom Nikola Tesla započeo godinu novim rekordimaAerodrom Nikola Tesla Beograd započeo je godinu novim rekordima.

U januaru 2017. godine na beogradskom aerodromu zabeleženo je za ovaj mesec istorijskih 329.843 putnika, što je za 14 odsto više nego u prethodnoj rekordnoj godini. U istom periodu zabeleženo je i povećanje prometa robe i pošte od 30 odsto.

Podsećamo, u 2016. godini beogradski aerodrom ugostio je 4.924.664 putnika. Aerodrom Nikola Tesla Beograd u ovoj godini očekuje trend nastavka povećanja broja putnika.

Još jedna nagrada za Aerodrom

Aerodrom Nikola Tesla Beograd dobitnik je nagrade za aerodrom godine, koju dodeljuje britanski poslovni magazin Corporate Vision.

Nagrade se dodeljuju firmama i pojedincima u Istočnoj Evropi koji su izgradili svoje poslovanje na pružanju dobrih usluga, iznalaženju rešenja i stvaranju inovativnih proizvoda. Aerodrom Nikola Tesla Beograd nagrađen je za poslovnu izuzetnost kao najbolji aerodrom u 2016. godini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik