Er Srbija i Er Baltik potpisale kod-šer sporazum

Bez autora
Nov 11 2015

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije Er Srbija (Air Serbia) i letonski nacionalni avio-prevoznik Er Baltik (airBaltic), potpisali su kod-šer sporazum koji korisnicima njihovih usluga pruža nove pogodne mogućnosti za putovanja između Beograda i baltičkih prestonica Rige i Talina. Po tom sporazumu, Er Srbija će dodati svoj "JU" kod na 47 letova nedeljno koje Er Baltik obavlja između Rige i Amsterdama, Berlina, Kopenhagena, Stokholma, Beča i Varšave, kao i između Talina i Beča, navedeno je u saopštenju iz Er Srbije. S druge strane, "BT" kod Er Baltika će se pojaviti na 56 letova nedeljno koje Er Srbija obavlja između Beograda i sedam ključnih gradova u Evropi - Amsterdama, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Štokholma, Beča i Varšave. Te konekcije će zajedno omogućiti putnicima da lete između glavnih gradova Estonije, Letonije i Srbije sa samo jednim presedanjem i istom kartom za celokupno putovanje.

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije Er Srbija (Air Serbia) i letonski nacionalni avio-prevoznik Er Baltik (airBaltic), potpisali su kod-šer sporazum koji korisnicima njihovih usluga pruža nove pogodne mogućnosti za putovanja između Beograda i baltičkih prestonica Rige i Talina.

Po tom sporazumu, Er Srbija će dodati svoj "JU" kod na 47 letova nedeljno koje Er Baltik obavlja između Rige i Amsterdama, Berlina, Kopenhagena, Stokholma, Beča i Varšave, kao i između Talina i Beča, navedeno je u saopštenju iz Er Srbije.

S druge strane, "BT" kod Er Baltika će se pojaviti na 56 letova nedeljno koje Er Srbija obavlja između Beograda i sedam ključnih gradova u Evropi - Amsterdama, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Štokholma, Beča i Varšave.

Te konekcije će zajedno omogućiti putnicima da lete između glavnih gradova Estonije, Letonije i Srbije sa samo jednim presedanjem i istom kartom za celokupno putovanje.

"Naša kod-šer partnerstva predstavljaju kamen temeljac našeg poslovnog modela i sa nestrpljenjem očekujemo da uskoro poželimo dobrodošlicu gostimaEr Baltika na našim letovima", rekao je povodom potpisivanje sporazuma generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

Generalni direktor Er Baltika Martin Gaus (Martin Gauš) podsetio je da su domaća tržišta tog avio prevoznika Letonija, Estonija i Litvanija i da Er Baltik brojnim svakodnevnim letovima povezuje baltičke prestonice sa značajnim centrima.

"Na ovim čvorištima se sastajemo sa našim partnerskim avio-kompanijama koje prevoze naše putnike do i iz gotovo svih aerodroma na svetu. Drago nam je što ćemo biti u prilici da se udružimo sa Er Srbijom i da zajedno unapredimo veze između Beograda i prestonica baltičkih država", rekao je Gaus.

U saopštenju se ističe da putnici mogu da rezervišu mesta na kod-šer letovima putem vebsajta Er Srbije www.airserbia.com, kao i preko turističkih agenata ili u bilo kojoj poslovnici Er Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik