Er Srbija od 1. marta uvodi letove do Ženeve

Bez autora
Jan 21 2021

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, uvodi dva nedeljna leta do Ženeve od 1. marta 2021. godine.

Planirano je da se letovi za Ženevu, drugu destinaciju Er Srbije u Švajcarskoj pored Ciriha, obavljaju ponedeljkom i petkom. Ženeva je bila planirana kao jedna od šest najavljenih novih destinacija prethodne godine, od čega se privremeno odustalo zbog pandemije korona virusa.  
 
„Pažljivo pratimo sve promene u ograničenjima putovanja i potražnji, trudeći se da brzo reagujemo i iskoristimo sve prilike koje se ukažu na tržištu. U julu smo već pokrenuli jednu novu destinaciju – Oslo, što se pokazalo kao odlična poslovna odluka jer je norveška prestonica u ovom trenutku jedna od top pet destinacija Er Srbije. Pored toga, uspostavljanje kod-šer saradnje sa Turkiš erlajnzom rezultiralo je uvođenjem svakodnevnih letova do Istanbula sa odličnom popunjenošću putničke kabine koja je dostizala i više od 80 odsto“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.
 
Letovi ponedeljkom će omogućiti dobru povezanost iz Ženeve ka drugim destinacijama do kojih srpska nacionalna avio-kompanija leti sredinom dana, kao što su Atina, Istanbul, Larnaka, Moskva, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Tirana i Tivat.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik