Er Srbija poklanja povratne avio-karte posetiocima Sajma turizma

Bez autora
Feb 22 2018

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 22. do 25. februara. Posetioci Sajma na štandu Er Srbije moći će da kupe avionske karte po povoljnim cenama, da osvoje poklon-karte ka nekoj od uzbudljivih destinacija iz mreže Er Srbije i da dobiju promo-kod sa popustom za njihovo naredno putovanje Er Srbijom. Tokom četvorodnevnog događaja, Er Srbija će promovisati svoj novi koncept tarifa. Pored toga, svaki dvadeseti posetilac koji kupi kartu na štandu Er Srbije dobiće povratnu poklon-kartu do Dizeldorfa, Milana, Moskve, Štutgarta ili Venecije, dok će svaki 100. kupac postati srećni dobitnik povratne karte za Njujork.

Er Srbija poklanja avio-karte posetiocima beogradskog sajma turizmaEr Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 22. do 25. februara.

Posetioci Sajma na štandu Er Srbije moći će da kupe avionske karte po povoljnim cenama, da osvoje poklon-karte ka nekoj od uzbudljivih destinacija iz mreže Er Srbije i da dobiju promo-kod sa popustom za njihovo naredno putovanje Er Srbijom.

Tokom četvorodnevnog događaja, Er Srbija će promovisati svoj novi koncept tarifa.

Pored toga, svaki dvadeseti posetilac koji kupi kartu na štandu Er Srbije dobiće povratnu poklon-kartu do Dizeldorfa, Milana, Moskve, Štutgarta ili Venecije, dok će svaki 100. kupac postati srećni dobitnik povratne karte za Njujork.

Posetioci koji se prijave na njuzleter Er Srbije na događaju će dobiti promo-kodove za popuste za njihove naredne letove srpskom nacionalnom avio-kompanijom. Popust u vrednosti od 10 EUR može da se iskoristi do 31. marta 2018. godine, a za više informacija o registraciji molimo da se obratite nekom od članova kabinske posade.  

Dragan Nikitović, viši menadžer komercijalnih operacija Er Srbije, rekao je ovim povodom: "Drago nam je što ponovo učestvujemo na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu i radujemo se početku sajamskih dana. Imajući u vidu da je Beogradski sajam ujedno i najveći u regionu, te da svake godine privuče preko 800 izlagača i 50 hiljada posetilaca, uvereni smo da je Sajam pravo mesto da se sretnemo i komuniciramo sa našim gostima, kao i da predstavimo novi koncept tarifa”.

Posetioce Er Srbijinog štanda dočekaće ljubazan i predusretljiv tim, sačinjen od predstavnika kabinske posade i prodaje, koji će biti na raspolaganju za sva pitanja o proizvodima i uslugama naše avio-kompanije, kao i da daju informacije o nedavno uvedenom novom konceptu tarifa.

Nova tarifna struktura omogućava putnicima da odaberu četiri različite tarife, počev od osnovne pod nazivom “Economy White” koja uključuje samo ručni prtljag i da dalje prilagode svoje putovanje odabiranjem dodatnih usluga koje su im potrebne. 

Putnici takođe mogu da iskoriste sajamske dane da bi se prijavili za Er Srbijin program za česte putnike pod nazivom “Air Serbia Etihad Guest”, koji omogućava prikupljanje nagradnih milja prilikom letenja avio-kompanijom. 

Međunarodni sajam turizma u Beogradu koji ove godine slavi svoj 40. rođendan predstavlja najveću i najzapaženiju manifestaciju iz oblasti putovanja i turizma na prostoru jugoistočne Evrope.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik