Još dva dana vožnje za džabe

Bez autora
Dec 29 2016

Naplata putarine na deonici novoizgrađenog puta od Ljiga do Preljine ipak će početi prvog januara. Iako su u sredu u JP "Putevi Srbije" rekli da naplata neće početi tokom praznika, u četvrtak su se predomislili i obavestili javnost da će ipak startovati u nedelju, u devet časova.Naplata putarine za navedenu deonicu će se obavljati na novoizgrađenim naplatnim stanicama "Takovo" i "Preljina". Vožnja celom deonicom koštaće 140 dinara, dok će za teretna vozila putarina biti 800 dinara.

Još dva dana vožnje za džabeNaplata putarine na deonici novoizgrađenog puta od Ljiga do Preljine ipak će početi prvog januara. Iako su u sredu u JP "Putevi Srbije", za "Novosti", rekli da naplata neće početi tokom praznika, u četvrtak su se predomislili i obavestili javnost da će ipak startovati u nedelju, u devet časova.

Naplata putarine za navedenu deonicu će se obavljati na novoizgrađenim naplatnim stanicama "Takovo" i "Preljina".Vožnja celom deonicom koštaće 140 dinara, dok će za teretna vozila putarina biti 800 dinara. Naknada za vožnju od Ljiga do Takova je 70 dinara. Ali vozači koji iz pravca Čačka odluče da izađu na naplatnoj rampi "Takovo" dobiće kupon za još jedan prolazak kroz NS "Takovo".

Deonica od Ljiga do Preljine završena je 7. novembra, sa dva meseca zakašnjenja. Premijer Aleksandar Vučić je pre njenog otvaranja obećao da će vozači moći besplatno da koriste ovu saobraćajnicu do poslednjeg dana 2016. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik