Nema leta iz Banjaluke za Teheran

Bez autora
Jun 02 2019

Preduzeće Aerodromi RS saopštilo je juče da pisanja medija o uspostavljanju avio-linije na relaciji Teheran-Banjaluka nisu tačna, navodeći da je riječ o informacijama koje su nepotpune i tendenciozne. Iz Aerodroma RS su naveli da u ovom trenutku vode pregovore sa regionalnom kompanijom iz avio-saobraćaja za realizaciju čarter letova za građane-turiste iz Kine. Avio-letovi će saobraćati iz više kineskih gradova sa svakodnevnim i višesedmičnim brojem letova. Očekuje se posjeta velikog broja kineskih državljana BiH, Crnoj Gori i Srbiji, jer ove države imaju aktivan bezvizni režim, naveli su iz Aerodroma.

Nema leta iz Banjaluke za TeheranPreduzeće Aerodromi RS saopštilo je juče da pisanja medija o uspostavljanju avio-linije na relaciji Teheran-Banjaluka nisu tačna, navodeći da je riječ o informacijama koje su nepotpune i tendenciozne.

Iz Aerodroma RS su naveli da u ovom trenutku vode pregovore sa regionalnom kompanijom iz avio-saobraćaja za realizaciju čarter letova za građane-turiste iz Kine. Avio-letovi će saobraćati iz više kineskih gradova sa svakodnevnim i višesedmičnim brojem letova.

Očekuje se posjeta velikog broja kineskih državljana BiH, Crnoj Gori i Srbiji, jer ove države imaju aktivan bezvizni režim, naveli su iz Aerodroma.

 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik