Nove linije iz Niša do Ajndhovena i Memingena

Bez autora
Aug 01 2016

Wiz Air - najveća niskotarifna Kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, objavila je danas nove letove iz Niša ka Memingenu i Ajndhovenu. Redovan avio saobraćaj ka pomenutim destinacijama biće ralizovan dva puta nedeljno, i toponedeljkom i petkom, počev od 1. avgusta 2016. godine. Kupovinu karata moguće je obaviti putem sajta aviokompanije, kod svih turističkih agencija koje se bave prodajim avio karata, kao i u prodajnom mestu na aerodromu. Tamara Valoa, direktorka službe za odnose sa medijima Wizz Air-a je izjavila da su oduševljeni zbog novih dobrih vesti ovog leta za putnike iz Srbije. Dodala je da će avgust biti mesec u kome će imati mnogo razloga za slavlje.

Nove linije iz Niša do Ajndhovena i MemingenaWiz Air - najveća niskotarifna Kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, objavila je danas nove letove iz Niša ka Memingenu i Ajndhovenu.Redovan avio saobraćaj ka pomenutim destinacijama biće ralizovan dva puta nedeljno, i to ponedeljkom i petkom počev od 1. avgusta 2016. godine.

Kupovinu karata moguće je obaviti putem sajta aviokompanije www.wizzair.com, kod svih turističkih agencija koje se bave prodajim avio karata, kao i u prodajnom mestu na aerodromu.

Tamara Valoa, direktorka službe za odnose sa medijima Wizz Air-a je izjavila da su oduševljeni smo zbog novih dobrih vesti ovog leta za putnike iz Srbije. Dodala je da će avgust biti mesec u kome će imati mnogo razloga za slavlje.

"Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu low-cost letova iz Srbije, omogućivši srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičući dolazak stranih turista u Srbiju. Kao jedina avio kompanija koja leti iz Beograda i Niša, radujemo se privlačenju još većeg broja putnika na naše letove iz Srbije, koji će biti u prilici da lete sa nama i da uz niske cene avio karata iskuse našu sjajnu uslugu tokom leta za koju su zaslužne upravo naše srpske kolege”, istakla je Valoa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik