Rekordni dani na Aerodromu Nikola Tesla

Bez autora
Jul 23 2018

Aerodrom Nikola Tesla Beograd dva puta u toku sedmice oborio je dnevni rekord! U petak, 20. jula beogradski aerodrom zabeležio je istorijski rekord u broju putnika po danu – juče je 23.335 putnika koristilo je naše usluge, navodi se u saopštenju.Prethodni rekord ostvaren je samo četiri dana ranije, u ponedeljak 16. jula kada je bilo 23.320 putnika. U poslednje dve nedelje jula na beogradskom aerodormu zabeleženo je više od 300.000 putnika. Još jedan rekord u broju putnika koji su koristili usluge Aerodroma Nikola Tesla, zabeležen je 9. jula ove godine, kada je broj dolaznih putnika bio 11.887, dok je prethodni dan sa najviše putnika u dolasku bio 18. maj ove godine, kada ih je bilo 11.810 putnika.

Rekordni dani na Aerodromu Nikola TeslaAerodrom Nikola Tesla Beograd dva puta u toku sedmice oborio je dnevni rekord!

U petak, 20. jula beogradski aerodrom zabeležio je istorijski rekord u broju putnika po danu – juče je 23.335 putnika koristilo je naše usluge, navodi se u saopštenju.

Prethodni rekord ostvaren je samo četiri dana ranije, u ponedeljak 16. jula kada je bilo 23.320 putnika. U poslednje dve nedelje jula na beogradskom aerodormu zabeleženo je više od 300.000 putnika.

Još jedan rekord u broju putnika koji su koristili usluge Aerodroma Nikola Tesla, zabeležen je 9. jula ove godine, kada je broj dolaznih putnika bio 11.887, dok je prethodni dan sa najviše putnika u dolasku bio 18. maj ove godine, kada ih je bilo 11.810 putnika.

Uz procenjeni porast broja putnika u čarter saobraćaju do kraja letnje sezone od oko 25 odsto u odnosu na prošlu sezonu, porast broja putnika od 7 odsto u prvih pola godine i usluženih 2,5 miliona putnika osam dana ranije nego prošle godine, Aerodrom Nikola Tesla Beograd očekuje još jednu rekordnu godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik