Zagrebačka tvrtka dobila posao gradnje bežične mreže u Slovenskim železnicama

Bez autora
Oct 03 2018

Slovenske železnice su na javnom natječaju za izgradnju bežične internetske mreže u putničkim vlakovima izabrale konzorcij Telekoma Slovenije, SRC sistemskih integracija te Mrežnih tehnologija Verso iz Zagreba. Ovaj će konzorcij mrežu bežičnog interneta izgraditi za 1,43 milijuna eura. Pobjednička ponuda ujedno je bila i jedina na ovom natječaju. Ovime je počeo teći i rok za ulaganje zahtjeva za reviziju. Ako ne bude revizije, Slovenske železnice će sa spomenutim konzorcijem postpisati ugovor, a poduzeća će nakon toga imati rok od godinu i pol dana za uspostavu bežične mreže u 32 vlaka SŽ-a.

Zagrebačka tvrtka dobila posao gradnje bežične mreže u vlakovima Slovenskih železnicaSlovenske železnice su na javnom natječaju za izgradnju bežične internetske mreže u putničkim vlakovima izabrale konzorcij Telekoma Slovenije, SRC sistemskih integracija te Mrežnih tehnologija Verso iz Zagreba.

Ovaj će konzorcij mrežu bežičnog interneta izgraditi za 1,43 milijuna eura.

Pobjednička ponuda ujedno je bila i jedina na ovom natječaju. Ovime je počeo teći i rok za ulaganje zahtjeva za reviziju.

Ako ne bude revizije, Slovenske železnice će sa spomenutim konzorcijem postpisati ugovor, a poduzeća će nakon toga imati rok od godinu i pol dana za uspostavu bežične mreže u 32 vlaka SŽ-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik