Zračna luka Mostar pregovara o letovima za Skandinaviju

Bez autora
Jun 28 2018

Zračna luka Mostar razgovara sa velikim evropskim avioprijevoznikom o uvođenju letova iz Skandinavije, izjavio je generalni direktor aerodroma Marin Raspudić. Želio bih da obavijestim građane Mostara i Hercegovine da smo u poodmaklim razgovorima o letovima za Skandinaviju. Nakon dolaska Eurowingsa, pregovaramo sa još jednom velikom aviokompanijom, koja će, nadamo se, započeti sa letovima narednog proljeća. Na ovaj način, pokrit ćemo vezu sa tim dijelom Evrope, koji je donekle zanemaren, kazao je Raspudić. Ove godine Eurowings je započeo sezonske letove iz Njemačke za Mostar, a Croatia Airlines je pokrenuo cjelogodišnje operacije iz Zagreba. Razgovori sa Turkish Airlinesom su takođe u toku za letove iz Istanbula.

Zračna luka Mostar pregovara o letovima za SkandinavijuZračna luka Mostar razgovara sa velikim evropskim avioprijevoznikom o uvođenju letova iz Skandinavije, izjavio je generalni direktor aerodroma Marin Raspudić, izvijestio je EX-Yu Aviation.

"Želio bih da obavijestim građane Mostara i Hercegovine da smo u poodmaklim razgovorima o letovima za Skandinaviju. Nakon dolaska Eurowingsa, pregovaramo sa još jednom velikom aviokompanijom, koja će, nadamo se, započeti sa letovima narednog proljeća. Na ovaj način, pokrit ćemo vezu sa tim dijelom Evrope, koji je donekle zanemaren", kazao je Raspudić.

Ove godine Eurowings je započeo sezonske letove iz Njemačke za Mostar, a Croatia Airlines je pokrenuo cjelogodišnje operacije iz Zagreba. Razgovori sa Turkish Airlinesom su takođe u toku za letove iz Istanbula.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik