Danski JISK od danas i u Banjaluci

Bez autora
Aug 30 2013

Danski JISK /JYSK/, evropski lanac proizvoda za domaćinstvo, otvorio je danas prodajni objekat u Banjaluci, peti u Republici Srpskoj. JISK u Banjaluci ima 10 zaposlenih i prostire se na oko 1.000 metara kvadratnih, a raspolaže širokim asortimanom proizvoda za spavaću sobu, kupatilo i kuću. JISK prodajne objekte ima u Prijedoru, Palama, Istočnom Sarajevu, Bijeljini, Bihaću, Sarajevu, Mostaru, Gračanici, Tešnju, Vitezu i Zenici. Regionalni menadžer i odgovorna osoba za trgovinu Ivan Protega kaže da mnogo očekuje od najnovijeg objekta JISK, te da je u Banjaluci već narednog ljeta planirano otvaranje još jednog prodajnog objekta. Prema njegovim riječima, novootvoreni prodajni objekat je dio lanca od oko 20-ak prodavnica koje JISK u narednih nekoliko godina planira da otvori u BiH...

Danski JISK od danas i u BanjaluciDanski JISK /JYSK/, evropski lanac proizvoda za domaćinstvo, otvorio je danas prodajni objekat u Banjaluci, peti u Republici Srpskoj.

JISK u Banjaluci ima 10 zaposlenih i prostire se na oko 1.000 metara kvadratnih, a raspolaže širokim asortimanom proizvoda za spavaću sobu, kupatilo i kuću.

JISK prodajne objekte ima u Prijedoru, Palama, Istočnom Sarajevu, Bijeljini, Bihaću, Sarajevu, Mostaru, Gračanici, Tešnju, Vitezu i Zenici.

Regionalni menadžer i odgovorna osoba za trgovinu Ivan Protega kaže da mnogo očekuje od najnovijeg objekta JISK, te da je u Banjaluci već narednog ljeta planirano otvaranje još jednog prodajnog objekta.

Prema njegovim riječima, novootvoreni prodajni objekat je dio lanca od oko 20-ak prodavnica koje JISK u narednih nekoliko godina planira da otvori u BiH.

JISK-ov razvojni put započinje 1979. godine kada mladi trgovac Lars Larsen otvara svoju prvu prodavnicu u gradu Arhusu, na poluostrvu Jutland u Danskoj. Danas je JISK međunarodna kompanija sa 1850 prodavnica u 35 zemalja svijeta i ima 17.500 zaposlenih, te godišnji promet od oko 16 milijardi danskih kruna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik