Domaći proizvodi najzastupljenji u Agrokoru u Srbiji

Bez autora
Jun 26 2013

Hrvatski trgovinski lanac Agrokor saopštio je danas da su srpski proizvodi najzastupljeniji u prodavnicima tog trgovinskog lanca u Srbiji.Izvršni potpredsednik Agrokora za poslovnu grupu Maloprodaja Ante Todorić razgovarao je u Privrednoj komori Srbije (PKS) sa predsednikom PKS Željkom Sertićem o zastupljenosti srpskih proizvoda u Agrokorovim maloprodajnim lancima u Srbiji.

Domaći proizvodi najzastupljenji u Agrokoru u SrbijiHrvatski trgovinski lanac Agrokor saopštio je danas da su srpski proizvodi najzastupljeniji u prodavnicima tog trgovinskog lanca u Srbiji.

Kako se navodi, izvršni potpredsednik Agrokora za poslovnu grupu Maloprodaja Ante Todorić razgovarao je u Privrednoj komori Srbije (PKS) sa predsednikom PKS Željkom Sertićem o zastupljenosti srpskih proizvoda u Agrokorovim maloprodajnim lancima u Srbiji.

Todorić je posle sastanka rekao da Idea i cela Agrokorova maloprodaja preferira posebno domaće dobavljače, kao i one regionalne i da će tako biti u ubuduće.

Danas u svakoj zemlji gde Agrokor posluje, domaći proizvođači imaju udeo preko 70 posto na polici i taj udeo će se povećati, odnosno domaći će proizvođači još dodatno unaprede svoju konkurentnost, istakao je Todorić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik