"H&M": Za 12 sati čak 2.500 kupaca

Bez autora
Aug 31 2013

Po svoj omiljeni komad i popust od 20 odsto na otvaranju švedskog lanca prodavnica "H&M" u četvrtak je bilo - više od 2.500 potrošača. Oni su duže od dva sata čekali u redu da bi prvi put u Srbiji i pazarili u radnji čiji je zaštitni znak kvalitetna i moderna garderoba po prihvatljivim cenama.Kako celokupni prostor radnje zauzima 2.200 kvadrata, svaki kupac je, praktično, imao svega jedan kvadrat prostora za šoping. Iz popularnog skandinavskog brenda naglašavaju da u četvrtak na otvaranju nije bilo nikakvih problema, a pogotovo ne tuče. Potrošači su, kažu, kupovali sve iz asortimana, od najjeftinijih majica do čizama i jesenjih kaputa...

"H&M": Za 12 sati čak 2.500 kupacaPo svoj omiljeni komad i popust od 20 odsto na otvaranju švedskog lanca prodavnica "H&M" u četvrtak je bilo - više od 2.500 potrošača.

Oni su duže od dva sata čekali u redu da bi prvi put u Srbiji i pazarili u radnji čiji je zaštitni znak kvalitetna i moderna garderoba po prihvatljivim cenama. Kako celokupni prostor radnje zauzima 2.200 kvadrata, svaki kupac je, praktično, imao svega jedan kvadrat prostora za šoping.

Iz popularnog skandinavskog brenda naglašavaju da u četvrtak na otvaranju nije bilo nikakvih problema, a pogotovo ne tuče. Potrošači su, kažu, kupovali sve iz asortimana, od najjeftinijih majica do čizama i jesenjih kaputa.

- Prvog dana otvaranja u Beogradu imali smo fantastičan odziv naših kupaca - kaže generalni direktor za H&M u Srbiji, Klaudija Osvald. - Znamo da su ljudi u Srbiji upoznati sa našim brendom kupujući u drugim zemljama, ali je sada Srbija zauzela vrlo važno mesto na mapi, a posebno u regionu.

Prodavnica u Srbiji nudi kompletan asortiman garderobe za žene, muškarce, tinejdžerke i decu, koji će svakodnevno biti osvežavan novim komadima.

Radno vreme prodavnice je od 10 do 22 časa.

POPUST ZA NAJBRŽE
Prvih 300 posetilaca, koji su stajali u redu, dobilo je poklon kartice u iznosu od po 1.500 dinara. Svi kupci su tokom dana ostvarili popust od 20 odsto na omiljeni modni komad.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik