Mercator u ovoj godini planira 3 milijarde eura prihoda

Bez autora
Sep 14 2011

Boštjan Kralj iz grupe Mercator na roadshowu Ljubljanske burze održanom u utorak predstavio je neke od ključnih aktivnosti tvrtke za nadolazeće razdoblje. U Mercatoru smatraju da se situacija na tržištu promijenila zbog nastale financijske krize koja, među ostalim, utječe i na potrošnju. U tvrtki pokušavaju s novim strateškim projektima povećati i održati snažnu prisutnost na tržištima pa stoga u sljedećim mjesecima planiraju osnovati lanac trgovina tehničkom opremom. Prihodi od prodaje skupine su na međugodišnjoj razini porasli šest posto, a na kraju lipnja iznosili su 1,416 milijardi eura. U Mercatoru planiraju da će prihodi od prodaje do kraja godine doseći 2,945 milijardi eura. Za sljedeću godinu predviđaju povećanje prihoda od prodaje za 8,4 posto na 3,193 milijarde eura.

Mercator u ovoj godini planira 3 milijarde eura prihodaBoštjan Kralj iz grupe Mercator na roadshowu Ljubljanske burze održanom u utorak predstavio je neke od ključnih aktivnosti tvrtke za nadolazeće razdoblje.

U Mercatoru smatraju da se situacija na tržištu promijenila zbog nastale financijske krize koja, među ostalim, utječe i na potrošnju, prenose Finance.

U tvrtki pokušavaju s novim strateškim projektima povećati i održati snažnu prisutnost na tržištima pa stoga u sljedećim mjesecima planiraju osnovati lanac trgovina tehničkom opremom.

Prihodi od prodaje skupine su na međugodišnjoj razini porasli šest posto, a na kraju lipnja iznosili su 1,416 milijardi eura. U Mercatoru planiraju da će prihodi od prodaje do kraja godine doseći 2,945 milijardi eura. Za sljedeću godinu predviđaju povećanje prihoda od prodaje za 8,4 posto na 3,193 milijarde eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik