Niška fabrika "Filip Morisa" izvozi u Japan

Bez autora
Aug 31 2011

Niška fabrika "Filip Moris Operejšens" počela je proizvodnju cigareta radi izvoza u Japan jer su tragični događaji s početka godine prouzrokovali značajne nestašice cigareta na tamošnjem tržištu. Kao jedan od proizvodnih centara Filip Moris Internešenela koji beleži najviše pokazatelje kvaliteta, niška fabrika je izabrana za jednog od snadbevača japanskog tržišta. Investicije "Filip Morisa" u Srbiji od 2003. godine, praćene povećanjem produktivnosti, učinile su da niška fabrika izraste u jednu od najboljih unutar globalne mreže "Filip Moris Internešenela". Ti rezultati svakako doprinose ekonomskoj reputaciji Srbije i svedoče o njenom izvoznom potencijalu. Fabrika "Filip Morisa" u Nišu danas je, po indikatorima kvaliteta, među šest najboljih fabrika "Filip Moris Internešenela" u Evropi, .

Niška fabrika "Filip Morisa" izvozi u JapanNiška fabrika "Filip Moris Operejšens" počela je proizvodnju cigareta radi izvoza u Japan jer su tragični događaji s početka godine prouzrokovali značajne nestašice cigareta na tamošnjem tržištu.

"Kao jedan od proizvodnih centara Filip Moris Internešenela koji beleži najviše pokazatelje kvaliteta, niška fabrika je izabrana za jednog od snadbevača japanskog tržišta", ističe se u današnjem saopštenju za medije.

Investicije "Filip Morisa" u Srbiji od 2003. godine, praćene povećanjem produktivnosti, učinile su da niška fabrika izraste u jednu od najboljih unutar globalne mreže "Filip Moris Internešenela", rekao je tim povodom Pol Rajli, generalni direktor kompanije "Filip Moris" u Srbiji.

Ti rezultati, kako je dodao, svakako doprinose ekonomskoj reputaciji Srbije i svedoče o njenom izvoznom potencijalu.

Fabrika "Filip Morisa" u Nišu danas je, po indikatorima kvaliteta, među šest najboljih fabrika "Filip Moris Internešenela" u Evropi, navodi se u kompanijskom saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik