Otvoren Importanne centar u Sarajevu

Bez autora
May 09 2010

Tržni centar "Importanne" otvoren je u četvrtak naveče u Sarajevu, a to je prvi objekt u glavnom gradu BiH, koji konceptualno spaja poslovni, stambeni i šoping prostor. Centar raspolaže sa oko 60.000 metara kvadratnih, a u njemu su smješteni savremeni uredski prostori, šoping centar, 44 luksuzna stana, te troetažni parking sa oko 450 mjesta. Već oko 70 posto kapaciteta objekta je popunjeno. Među onima koji su uselili u novi tržni centar je i lanac trgovina "Konzum", koji će na novom prodajnom mjestu zaposliti 33 radnika. To je 120. "Konzumova" prodavnica u BiH, koja u atraktivnom i modernom ambijentu na više od 900 kvadratnih metara prodajne površine kupcima nudi bogat asortiman više od 10.000 artikala.

Otvoren Importanne centar u SarajevuTržni centar "Importanne" otvoren je u četvrtak naveče u Sarajevu, a na prigodnoj svečanosti je istaknuto da je to prvi objekt u glavnom gradu BiH, koji konceptualno spaja poslovni, stambeni i šoping prostor.

Centar raspolaže sa oko 60.000 metara kvadratnih, a u njemu su smješteni savremeni uredski prostori, šoping centar, 44 luksuzna stana, te troetažni parking sa oko 450 mjesta.

Nedim Čaušević, vlasnik kompanije "Teloptic", koja je investitor u "Importanne centar", izjavio je da je već oko 70 posto kapaciteta objekta popunjeno. Među onima koji su uselili u novi tržni centar je i lanac trgovina "Konzum", koji će na novom prodajnom mjestu zaposliti 33 radnika. To je 120. "Konzumova" prodavnica u BiH, koja u atraktivnom i modernom ambijentu na više od 900 kvadratnih metara prodajne površine kupcima nudi bogat asortiman više od 10.000 artikala.

Poseban naglasak biće posvećen velikom izboru svježeg voća i povrća, hljeba, pekarskih proizvoda i kolača, gotovih jela, mliječnih i delikatesnih proizvoda te mesa i ribe vrhunske kvalitete. Povodom otvorenja "Konzum Maxi" je darovao kupce prigodnim poklonima, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik