Otvoren šoping mol na Karaburmi

Bez autora
Mar 21 2013

Na mestu nekadašnjeg tržnog centra “Merkur” u Mirijevskom bulevaru danas je otvoren “Šoping centar Karaburma”, koji se prostire na 15.000 kvadrata. Na jednom mestu Beograđani će od sad moći da kupuju u dobro poznatim radnjama "Merkur“, "Roda“, "DM", "JYSK", "Handy“, tu je i „VIP menjačnica“, a na spratu šoping centra nalaze se radnje: "C&A“, "Takko“, "Deichmann“, "Sport Vision“, "Lavirint“, "Big Bang“, "Serendipiti“, "Cotton4Family“. Posetioce, povodom otvaranja očekuju popusti i do 50 odsto. Potrošači će na jedom mestu naći sve što im je potrebno, od malih kućnih aparata, do sadnica ruža, baštenskih garnitura, obuće, odeće, bicikala, namirnica i sl. Potrošačima na usluzi je sve od malih kućnih aparata do obuće i odeće.

Otvoren šoping mol na KaraburmiNa mestu nekadašnjeg tržnog centra “Merkur” u Mirijevskom bulevaru danas je otvoren “Šoping centar Karaburma”, koji se prostire na 15.000 kvadrata.

Na jednom mestu Beograđani će od sad moći da kupuju u dobro poznatim radnjama "Merkur“, "Roda“, "DM", "JYSK", "Handy“, tu je i „VIP menjačnica“, a na spratu šoping centra nalaze se radnje: "C&A“, "Takko“, "Deichmann“, "Sport Vision“, "Lavirint“, "Big Bang“, "Serendipiti“, "Cotton4Family“.

Posetioce, povodom otvaranja očekuju popusti i do 50 odsto.

Potrošači će na jedom mestu naći sve što im je potrebno, od malih kućnih aparata, do sadnica ruža, baštenskih garnitura, obuće, odeće, bicikala, namirnica i sl.

Potrošačima na usluzi je sve od malih kućnih aparata do obuće i odeće.

Generalni direktor Šoping centra Karaburma Milan Borota kaže da je “Merkur” izgrađen 2009. godine, a od decembra prošle godine je počelo renoviranje centra koje je trajalo četiri meseca.

"Izabrali smo miks zakupaca koje će ponuditi potrošačima najpovoljnije brendove po pristupačnim cenama. U poslu nas pokreće perfekcionizam, zato što želimo da našim kupcima ponudimo kvalitete proizvode, sa savremenim dizajnom, prijatnom uslugom. Naša želja je da svaka poseta potrošača bude zgodna i prijatna, da uštede i vreme i novac", kaže za "Blic" Borota.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik