Otvoren tržni centar BIG

Izraelska kompanija "Big Cee Srbija" otvorila je danas u Novom Sadu tržni centar BIG površine 40.000 kvadratnih metara u koji je investirano preko 50 miliona evra. Direktor kompanije "Big Si Srbija" Robert Jahav zahvalio se svima koji su učestvovali u izgradnji najvećeg tržnog centra u Novom Sadu i Vojvodini i dodao da je ovo veliki uspeh za njegovu kompaniju koja će nastaviti sa ulaganjem i aktivnostima u Novom Sadu. Sa ukupnim kapacitetom od 40.000 kvadratnih metara, ovaj moderni tržni centar biće glavna destinacija u Novom Sadu i Vojvodini za sve one kojima je potrebna najbolja kupovina i mesto za dobar provod. Veoma je bitno za grad što su svi rokovi ispoštovani i što je zaposlenje u ovom tržnom centru našlo hiljadu sugrađana.

Otvoren tržni centar BIGIzraelska kompanija "Big Cee Srbija" otvorila je danas u Novom Sadu tržni centar BIG površine 40.000 kvadratnih metara u koji je investirano preko 50 miliona evra.

Direktor kompanije "Big Si Srbija" Robert Jahav zahvalio se svima koji su učestvovali u izgradnji najvećeg tržnog centra u Novom Sadu i Vojvodini i dodao da je ovo veliki uspeh za njegovu kompaniju koja će nastaviti sa ulaganjem i aktivnostima u Novom Sadu.

Sa ukupnim kapacitetom od 40.000 kvadratnih metara, ovaj moderni tržni centar biće glavna destinacija u Novom Sadu i Vojvodini za sve one kojima je potrebna najbolja kupovina i mesto za dobar provod, rekao je Jahav.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da veoma bitno za grad što su svi rokovi ispoštovani i što je zaposlenje u ovom tržnom centru našlo hiljadu sugrađana.

"Posebno me je obradovala najava gospodina Jahava da oni neće ovde stati sa investicijama i da će nastaviti sa ulaganjem u neposrednom okruženju ovog modernog tržnog centra", rekao je Vučević i poželeo kompaniji uspešan rad.

Ministar za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Igor Mirović zahvalio se izraelskoj kompaniji i Gradu Novom Sadu jer su zajednički isplanirali i u roku realizovali ovaj veliki projekat koji će biti snažan doprinos domaćoj trgovini.

Ambasador Izraela uSrbiji Josef Levi rekao je da Novi Sad i Srbija zaista zaslužuju ovaj moderan tržni centar sa domaćim i svetskim brendovima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik