Otvorena carinarnica u Kruševcu

Bez autora
Aug 31 2011

Predsednik Vlade Republike Srbije i ministar finansija Mirko Cvetković otvorio je danas carinarnicu u Kruševcu u koju je investirano 338 miliona dinara. Građani Kruševca su dobili novi savremeni objekat koji će omogućiti da se proces carinjenja obavlja što efikasnije, pa Kruševljani ubuduće neće morati da idu u obližnje gradove jer nova carinarnica ima svu potrebnu infrastrukturu da se carinjenje obavlja efikasno, bez obzira na to da li je reč o teretu ili vozilima. Sličan objekat otvoren je u Šapcu, a radi se i na carinarnici u Užicu, kao i na nekim drugim manjim investicijama. Nova carinarnica je jedan od projekata iz te oblasti koje finansira Ministarstvo finansija. Otvaranju carinarnice u Kruševcu, koja predstavlja jednu od većih investicija Uprave carina, prisustvovali su državni sekretar Ministarstva finansija Miodrag Đidić i direktor Uprave carina Predrag Petronijević.

Otvorena carinarnica u KruševcuPredsednik Vlade Republike Srbije i ministar finansija Mirko Cvetković otvorio je danas carinarnicu u Kruševcu u koju je investirano 338 miliona dinara.

Građani Kruševca su dobili novi savremeni objekat koji će omogućiti da se proces carinjenja obavlja što efikasnije, pa Kruševljani ubuduće neće morati da idu u obližnje gradove jer nova carinarnica ima svu potrebnu infrastrukturu da se carinjenje obavlja efikasno, bez obzira na to da li je reč o teretu ili vozilima.

Sličan objekat otvoren je u Šapcu, a radi se i na carinarnici u Užicu, kao i na nekim drugim manjim investicijama.

Nova carinarnica je jedan od projekata iz te oblasti koje finansira Ministarstvo finansija.

Otvaranju carinarnice u Kruševcu, koja predstavlja jednu od većih investicija Uprave carina, prisustvovali su državni sekretar Ministarstva finansija Miodrag Đidić i direktor Uprave carina Predrag Petronijević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik