Otvorena šoping oaza u Pančevu

Bez autora
Apr 29 2010

U Pančevu je završena prva faza izgradnje Retail Parka koji je najveći šoping centar u ovom gradu i gde će biti različith proizvoda namenjenih svim potrošačima. Otvaranjem Dis supermarketa u Pančevu završena je prva faza izgradnje Retail Parka Pančevo, buduće šoping oaze gde će građani u skorijoj budućnosti na jednom mestu moći da kupuju različite proizvode. Investitor čitavog projekta je izraelska kompanija Aviv Arlon Group. Slične projekte komercijalnih sadržaja sagradila je i širom regiona u Budimpešti, Sofiji, Plovdivu a Pančevo je jedini grad u našoj zemlji sa ovakvim šoping prostorom. Kada bude kompletno završen Retail Park Pančevo prostiraće se na površini od sedam ari i imaće oko 30 000 metara kvadratnih korisnog prostora koji će biti ispunjen različitim šoping sadržajima.

Otvorena šoping oaza u PančevuU Pančevu je završena prva faza izgradnje Retail Parka koji je najveći šoping centar u ovom gradu i gde će biti različith proizvoda namenjenih svim potrošačima.

Otvaranjem Dis supermarketa u Pančevu završena je prva faza izgradnje Retail Parka Pančevo, buduće šoping oaze gde će građani u skorijoj budućnosti na jednom mestu moći da kupuju različite proizvode.

Investitor čitavog projekta je izraelska kompanija Aviv Arlon Group. Slične projekte komercijalnih sadržaja sagradila je i širom regiona u Budimpešti, Sofiji, Plovdivu a Pančevo je jedini grad u našoj zemlji sa ovakvim šoping prostorom.

Kada bude kompletno završen Retail Park Pančevo prostiraće se na površini od sedam ari i imaće oko 30 000 metara kvadratnih korisnog prostora koji će biti ispunjen različitim šoping sadržajima. Pored supermarketa ovde će mesto naći i outlet radnje odeće i obuće, mnogobrojni restorani i kafići, prodavnice nameštaja i opreme za kuću, sadržaji za decu kao i veliki parking.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik