Ovim otvaranjem ukupan broj zaposlenika Peveca popeo se na 931

Bez autora
Sep 15 2013

U sklopu prodajnog centra Getro Novi Zagreb u Zapruđu Pevec d.d. jučer je otvorio svoj novi prodajni centar. Ovim otvaranjem mreža Pevecovih trgovina se proširila na njih trinaest, od čega je novi centar treći u Zagrebu uz postojeće na Jankomiru i Žitnjaku. Ovim otvaranjem ukupan broj zaposlenika tvrtke Pevec d.d. popeo se na 931 od čega je 53 novih u centru Novi Zagreb. Samom otvaranju osim brojnih uzvanika, poslovnih partnera pridružio se i gradonačelnik Milan Bandić koji je zaželio dobrodošlicu trećem Pevecu u Zagrebu. Pevec d.d. se također povodom otvaranja novog prodajnog centra priključio projektu “Urbani vrtovi” u organizaciji Grada Zagreba, 24 sata i radija Kaj, te je opremanjem vrta sa korisnim sadnicama i elementima podržao ovu prvu u nizu “zelenih“ akcija.

Ovim otvaranjem ukupan broj zaposlenika Peveca popeo se na 931U sklopu prodajnog centra Getro Novi Zagreb u Zapruđu Pevec d.d. jučer je otvorio svoj novi prodajni centar.

Ovim otvaranjem mreža Pevecovih trgovina se proširila na njih trinaest, od čega je novi centar treći u Zagrebu uz postojeće na Jankomiru i Žitnjaku. Ovim otvaranjem ukupan broj zaposlenika tvrtke Pevec d.d. popeo se na 931 od čega je 53 novih u centru Novi Zagreb, priopćeno je iz Peveca.

Samom otvaranju osim brojnih uzvanika, poslovnih partnera pridružio se i gradonačelnik Milan Bandić koji je zaželio dobrodošlicu trećem Pevecu u Zagrebu.

Pevec d.d. se također povodom otvaranja novog prodajnog centra priključio projektu “Urbani vrtovi” u organizaciji Grada Zagreba, 24 sata i radija Kaj, te je opremanjem vrta sa korisnim sadnicama i elementima podržao ovu prvu u nizu “zelenih“ akcija. Također na otvaranju je predstavljno i daljnje sponzorstvo KHL Medveščak te je tom prilikom Pevec d.d. igračima uručio bicikle za sigurnu vožnju gradom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik