Počela rekonstrukcija objekta robne kuće Bosna

Bez autora
Mar 18 2010

Kompanija "VF Komerc" počela je sa izgradnjom modernog trgovačkog centra u objektu Robne kuće (RK) "Bosna" u Zenici. U toku su fasadni, kao i dio unutrašnjih radova, ali je projekat centra još u pripremi. Centar će biti izgrađen na dva sprata robne kuće, market iz suterena biće izmješten u prizemlje objekta, pri čemu bi radovi trebalo da budu završeni do juna ove godine. Sve ide na ruku "VF Komercu", te se realizuje sporazum sa bivšim radnicama RK "Bosna“, u vezi sa uplatom dijela dugujućih doprinosa za zdravstveno i penzijsko-invalidsko osiguranje. Zbog ovog neriješenog potraživanja, grupa od 30-tak radnica RK "Bosna" tokom januara 14 dana je protestvovala unutar ovog objekta.

Počela rekonstrukcija objekta robne kuće BosnaKompanija "VF Komerc" počela je sa izgradnjom modernog trgovačkog centra u objektu Robne kuće (RK) "Bosna" u Zenici.

Direktor "VF-a" Nijaz Đulabić kazao je da su u toku fasadni, kao i dio unutrašnjih radova, ali da je projekat centra još u pripremi.

Centar će biti izgrađen na dva sprata robne kuće, market iz suterena biće izmješten u prizemlje objekta, pri čemu bi radovi trebalo da budu završeni do juna ove godine.

Na pitanje da li ima problema s obzirom na sudske procese u vezi sa ispitivanjem zakonitosti kupovine objekta RK "Bosna", Đulabić je istakao da sve ide na ruku "VF Komercu", te da se realizuje sporazum sa bivšim radnicama RK "Bosna“, u vezi sa uplatom dijela dugujućih doprinosa za zdravstveno i penzijsko-invalidsko osiguranje.

Zbog ovog neriješenog potraživanja, grupa od 30-tak radnica RK "Bosna" tokom januara 14 dana je protestvovala unutar ovog objekta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik